perjantai 22. lokakuuta 2010

Työviikko takana, loma alkaa, korvat soi, kaikki häslääminen ahdistaaaaaa

Tänään, jotenkin perseestä tämä päivä. Töissä helvetinmoinen kiire, hyvä että ei kuset tullut housuun, kahvitauko tarkoitti sitä, että juot kahvisi töiden lomassa. Mansikat mitä lounaaksi söin oli ihan helvetin kirpeitä, joten duunikaverini sai rahkansa päälle ne.
Jotenkin kummasti se aamun positiivisuus lensi kuin leppäkeihäs roskiskatokseen.
No, onneksi tälläisiä päiviä ei montaa mahdu kuukauteen.

No kotona sitten odottikin 2 miestä, joilla oli ihan tautinen puheripuli, siihen yhdistettynä vielä huomionkipeä koira. Korvat piippaili ja hermot meinas mennä. Toivoin hetken hiljaisuutta, ja hetken istumista, rauhoittumista, mutta se oli turha toivo. Vittu että kaikki  sattui korviin, pinikin ääni. Onneksi kultsu oli keittänyt kahvit. Rumbaa jatkui hetken, kunnes sitten annoin luvan pojalleni mennä pelaamaan "euro-truck:ia" mummunkämppään.
Ja se on jo paljon, olen aika tiukkis noissa pelihommeleissa. Pojalla on munakello pelikoneiden vieressä jonka nykii käyntiin kun pelikin alkaa, ja pirahdus vain niin pelikoneet stoppiin.
Ai liian kova kuri?
Höpö höpö, tuleepa hoidettua läksyt ainakin eikä koukutu illaksi koneelle, niinkuin monessa perheessä ehkäpä tapahtuu. Meillä jos luvatta pelaa rankkua ropisee oikein urakalla, piuhat irti muutamaksi viikoksi, niin se on siinä.

Nyt on aika itselle hetkisen.

Itseasiassa, huomasin juurikin tuossa että tämän blogin kello vetelee ihan omiaan.

Lähdenpä tyhjäämään kuivausrummun vesisäiliön, piipittää niin ikävästi tuolla kodinhoitohuoneessa, ja samalla kärytän keuhkojani. Toikin pitäis kyllä ehdottomasti saada loppumaan. Röökinpoltto.

---------------------------

Tuli siinä käytyä kaupassa, tehtyä lämpimiä voileipiä, juotua vähän punaviiniä leipien kanssa. Onpa ähky olo, Mandikin veti kuin viimeistä päivää herkkuja, maha vaan roikkuu.

Punaviinistä tuli mieleen:
Mehän nautitaan aina välillä, tosin poika sanoo tuota romanttiseksi hempeilyksi.
Siis ostetaan kaikkea herkkua, ihan liikaa, että niitä sitten vedetään pari päivää, juustoja, hedelmiä, suklaata, kaikkea mättöä. Ja nautitaan punaviiniä.
Kerran olimme menossa illanistujaisiin eräälle tuttavapariskunnalle, syömään ja juomaan, lapset mukana menossa, ei siis kännittymään. Hmmmm.....
Sovimme että me tuomme yö-naposteltavat, joten veimme lapsille sopivia juustoja, makeita hedelmiä, sipsejä ja muuta lapsi-herkkuja, myös sitten aikuisten naposteltavat ja tietenkin juomat kaikille.
Laitoimme sitten isäntäperheen odotellessa appeet tarjolle.
Olimme kuulemma "hienoja" kun nautimme tuollaisia herkkuja.
Voi vittu, HALOO, jokainen kai voi nauttia omalla tavallaan. Ei se meistä tee "hienompia ja parempia" ihmisiä jos syömme hyviä juustoja, ja muuta "hienoa" mättöä.
Mistä helvetistä ihmiset saa noita ajatuksia?
Että onko se normi-ihminen joka vetää sitä hk-blöötä ja keskaria?

3 kommenttia:

  1. Ohimenevä ajatus.. En ole juuri sekunnilleen huomannut milloin olet päivittänyt (mun lukuaikaan verrattaen), mutta voiskohan hei olla että tossa perässä pitäis olla p.m? Siellä asetuksissa on HIRVEESTI vaihtoehtoja..

    On muuten maailman mahtavin ajatuksenjuoksu tilanteessa, kun tulee itse väsyneenä himaan, työpäivä vielä puoliksi päällä ja kotona puheripuloidaan :D Siinä muuten käyrät heittelis, jos piuhoissa istuis :D

    Terkkuja hei ♥

    VastaaPoista
  2. Paitsi että näyttäis muuten olevan ainakin mun kommentoinnissa kellonajat päin persiitä.. Kello on nimittäin ihan aikuisten oikeesti nyt 23.06 :D

    VastaaPoista
  3. Juu katselin noita asetuksia voisin valita vaikka joka päivälle eri ajan.
    Ja sydänkäyrä olis voinut huutaa vaikka pelkkää piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip, oli sen verran huikea päivä.

    VastaaPoista