lauantai 16. lokakuuta 2010

Uutuuden viehätys lähtee tänään tässä ja nyt

Mitähän tästäkin tulee? Onko nyt aikaa jatkaa tätä kirjoittelua, tosin näin "teknisessä" muodossa, toista se oli silloin kun kirjoittelin ruutuvihkoon, tai sellaiseen tekstausvihkoon teininä. Helvetti, nyt ei ainakaan tule pyyhekumista puruja pöydälle, jotka siitä tippuivat syliin, ja noustessa ylös löysivät lepopaikkansa lautalattialta, mutta vielä siitä jatkoivat matkaansa lattialautojen väliin saaden viimeisen lepopaikkansa lattian alta, pimeydestä. Nyt korkeintaan ehkäpä pätkii yhteys, tai loppuu läppärin akku. Kumpi se sitten olisi parempi, teiniaika, vai nykyaika? Se nähdään jos ja kun kirjoitteluni jatkuu, pääsen luultavasti ennen pitkää johonkin lopputulokseen.
Mieletöntä huomata kuinka kymmensormijärjestelmä toimii vieläkin, vaikkakin loppujen lopuksi on tullut vähän kirjoiteltua, mieluummin vaikka etsii puhelimen ja rallattelee siinä. Sen kanssa voit mennä tupakalle, ja rallatella. Pakottavassa tarpeessa voit mennä vaikka paskalle ja rallatella. Voit laittaa samalla ruokaa ja rallatella, Siis nykypäivän puhelimen kanssa voit tehdä ihan mitä vaan, muistatteko ne pöytäpuhelimet, siinä istuit puhelimen vieressä kuin tatti, paitsi jos olit investoinut siihen 10 metriä pitkään jatkojohtoon sen kanssa pääsit vähän reissaamaan, paitsi jos nykäisit liian kovaa, loppui rallattelu siihen.
Näin se maailma muuttuu.
Tänään on hieman tuulinen, kylmän-kalsea päivä. Ei oikeastaan jaksa läheä ulos, vaikka pitäis mennä keräämään puretun kattohuovan jäänteet ennen kuin lunta tulee ja pakkaset. Revi niitä sitten irti tuolta maasta jos ne kerkiää jäätymään kiinni sinne. Tosin, Pekka lupasi männäviikolla jossakin säätiedotuksessaan lämpöisempää keliä tulevalle viikolle. Hmm, tosin aiemminkin on ennustukset menneet vikaan, mutta luotan tällä kertaa Pekkaan, tosin ehkä laiskuuttani.
Nyt on hetki jolloin haluaa juoda kahvit ja polttaa tupakan. Palaan kirjoittelemaan joko illalla, jos päänsärkyni hellittää, tai huomenna, tai......
Päänsärkynikin luultavasti hellittäisi jos vaivautuisin nostamaan perseeni ylös tästä Ikean lepotuolista, ja laittaisin valot, ettei näytöstä tuleva valon heijastus sattuisi silmiini, tai jos laittaisin lukulasit nenälleni, enkä yrittäisi sitkeästi venyttää päätäni taaksepäin väkisin ja samalla työntää käsilläni läppäriä kauemmas itsestäni.
Jos huomaatte outoja sanoja, kirjainyhdistelmiä joissa ei oikeastaan ole mitään järkeä, voitte lukiessanne ajatella, että taas se ämmä kirjoittaa niillä normilaseillaan, lukulasit on luultavasti taas jossakin toisessa huoneessa.
Toivottavasti joskus joku löytää nämä kirjoitukseni, on minulla joskus ihan järkevääkin asiaa, mutta ehkäpä joskus saat lukea kärkeviäkin mielipiteitä asioista, joita puidaan muuallakin kuin työpaikan kahvipöydissä.
En pelkää sanoa omia mielipiteitäni  julki, loukkaa se sitten tai ei.
Kirjoittelemisiin.
Seuraavan kirjoituksen aihe onkin sitten "mulkut liikenteessä"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti