maanantai 11. huhtikuuta 2011

Entiset elämät

Niinkuin otsakekin jo kertoo mikä on aihe.
Uskon vakaasti entisiin elämiin, uudestisyntymiseen.
Olen aina, jo pienenä uskonut uudelleen syntymiseen. Aikoinani kävin eräällä luontaishoitajalla, regressioterapiassa.
Se oli uskomaton matka. Jos jollakulla on ihminen joka regressioterapiaa tekee, kannattaa ehdottomasti mennä.
Niin, joku saattaa naureskella ja nimittää hihhulihommiksi.
Ihan sama, tiedän mitä näin ja mitä koin. Kerronpa kokemukseni muillekkin.

Aika ensinnäkin meni todella nopeasti, neljä tuntia meni kuin puolessa tunnissa.
Pääsin aiempaan elämääni rentoutusmenetelmällä, kyse ei siis ollut hypnoosista.

Olen ollut USA:ssa poika, jolla oli pölyiset jalat, polvihousut, joka seisoi tuulisella hiekan peittämällä kummulla, en tiedä kuka siihen oli haudattu, en edes itkenyt.

Olen ollut New York Timesin toimittaja pyöreine silmälaseineen joka asui erään talon yläkerrassa, istuen iltaisin keinustuolissa piippu suussa, alakerrassani asui tummaihoinen "perinteinen Mama", joka sittemmin havahtui teepannun jatkuvaan vihellykseen ja kömpi katsomaan kuinka rauhallisesti olinkaan menehtynyt rakastamaani keinustuoliin, pyöreät silmälasit silmilläni.
Katselin itseäni ja Mamaa vierestä, kuulin kaiken ja näin kaiken, minua ei nähty. Mama pyyhki silmäkulmistaan kyyneleitä, ottaen päiväkirjani hellästi omaan helmaansa.
Olin toimittajana naimisissa erittäin kauniin italiattaren kanssa, ja meillä oli tyttökin, tummahiuksinen pirteä neiti,  jolla oli saparot, joka menehtyi lapsena alle 10 v. Surin menetystä niin kovin, että minusta ei ollut enää jakamaan elämää vaimoni kanssa, joten hän lähti takaisin italiaan.
Muistan "nähneeni" ne likaiset ikkunat, paperipinot,  savun ja pöly sekoituksen.

Ehkäpä poikani sai nimensä Henry tuolta jostakin, 1800 luvulta, Henry Jarvis Raymond:han perusti ko lehden jonkun toisen kanssa 1851.

Eräs nainen eräässä työpaikassani muistutti erehdyttävästi italialaista vaimoani, täysin tuntematon nainen tuli ja hymyili valloittavasti, jouduin katsomaan hänen peräänsä pitkään.

Josko mieltymykseni tiettyihin vaatteisiinkin on peräisin 1800 luvulta?

Mieheni on ollut myös ko regressioterapiassa. Että tämä kaikki mitä olet lukenut, ei ole mielikuvitukseni tuotetta. Vaikka joku niin voi väittääkin.

Monta paikkaa ja hetkeä on tullut eteen et juu-u täällä on oltu ennenkin. 
Uskon vahvasti, että jokaisella meistä on entinen elämä, sitä ei vain tiedosta.  Entisiä elämiä voi olla vaikka kuinka monta....

Lähden nyt makoilemaan, jotenkin vain voimani menivät sen sileän tien nyt yht´äkkiä. Johtuneeko hoidosta jonka kävin tänään läpi, ehkäpä ehkäpä, mitä mielen sopukoista vielä mahtaakaan nousta, kun Enkelirentoutus on vielä illalla vuorossa.

Odotan innolla pääsyä erään Ystäväni seuraan seuraavan kerran, toivottavasti pian, koska haluan saada tietoa paljon niin menneestä kuin tulevasta, maan päältä ja verhon takaa, nykyajasta ja henkimaailmasta.

Henkimaailmakin on, niinkuin nykypäivä, vain ohut verho erottaa meidät toisistaan....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti