sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Raadollista menoa Ior Bockin jälkeen

Ior Bock, se mies joka Suomenlinnassa istuskeli kallioilla ja kertoili mielellään tarinoita, oliko ne sitten keksittyjä tai ei, on tapettu.
Minut tuntevat ihmiset tietävät että harvoin käytän sanaa kuollut, tapettu, listitty.......nyt on aihetta käyttää sanaa tapettu, 2 ihmistä, voiko heitä ihmisiksi tässä yhteydessä kutsua, ei oikeastaan, siis nämä 2 eläintä ovat tappaneet "tarinankertojan, ja hyvän sellaisen.
Ior sai ihmiset hyvälle tuulelle, hänellä vain oli sellainen taipumus. Ainakin minulle tuli aina hyvä mieli kun suomenlinnassa törmäiltiin.

Esim iltalehden keskustelupalsta on pullollaan jo tuomitsevia kirjoituksia Iorin toiminnasta.
Säälittävää luettavaa, ihmiset jotka eivät tunteneet/tienneet koko miestä, kertovat asioita joita pitävät vedenpitävinä.
Arvatkaapa kuinka paljon varmana pidettyjä asioita putkahtaa julkisuuteen. Kirjoituksia miehestä, jonka oikeasti tiedetään toimineen juurikin näin ja mikä sen jutun todenperäisyys loppujen lopuksi on.
Sen jokainen saa itse päättää.
Jokaisesta edesmenneestä ihmisestä, oli hän sitten julkisuuden henkilö tahi ei, tulee menehtymisen jälkeen suunnaton määrä erilaisia stooreja. Ja suurinosa melkeinpä niitä huonoja juoruja, keksittyjä tarinoita, sana kuultu tuolta ja toinen sieltä.
Niinhän oma Isänikin oli kuulemma juonut itsensä hengiltä, ihme juttu sinänsä.
Eipä Isä sitä pulloa kallistellut, ei voinut, eikähän olisi voinut autolla ajella viimeisinä päivinäkään jos viina olisi maistunut, ja lääkkeetkään eivät viinalle olisi antanut myöten, ja patologikin sitten  on valehdellut lausunnossaan kuolemansyyntutkinnassa, ajatelkaa, valtion virkamies ei tiedä mitä on löytänyt, ainakin kyläläisten mielestä.
Vittu että ärsyttää kun ihmiset puhuu asioita tosina, vaikka niissä ei ole mitään totuuden kanssa tekemistä.

Jokatapauksessa, toivon että tappajat saavat sen viimeisen sivalluksen taivaan porteilla, suomen valtiohan sitä ei tunnetusti anna, silitellään päätä ja voivotellaan, niinkuin monessa muussakin asiassa.
Niin joo ja jos nämä ovat vielä ulkomaalaistaustaisia eihän tuomiota voi langettaa, suomen valtio vielä saa syytteen rotusorrosta.
Voi saatana, suomessa suomen lakien lailla, oli sitten tausta mikä tahansa, muualla muun maan lailla, eikö se nyt ole päivänselvä asia?

Muutenkin olen ehdottomasti sitä mieltä, että hoidetaan näiden suomalaisten asiat ensin kuntoon ja katsotaan sitten vasta sitä jonoa mikä siellä satamassa  odottaa. Eiks niin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti