tiistai 19. heinäkuuta 2011

EI TERVE

EI TERVE

Kaikkeen sitä törmää nykyään. Siis joo mähän olen suvaitsevainen aika pitkälle. Mutta oikeesti nyt on tilanne sellanen, et nyt saa pidättää nauruaan, ja välillä vähän jo vittuuntuakin.
Ai miksikö.

Noh, mulla oli tuossa joku aika sitten myynnissä reisisaappaat.
Ei siinä mitään ihan ok et niistä on kiinnostuneina soiteltu ja viestitelty. Mut jotkut vaan menee liian pitkälle.
- saisko kuvia saappaat jalassa?
- olisko sulla mitään muuta samansuuntaista myynnissä?
- ei sulla sattuis olemaan pitkiä nahkakäsineitä?
- et sä vois kuvata niitä kenkiä nahkahameen kanssa?
- voisitko sitä ja tuota ja noin?????

Voi tsiisös.

Juu ei se tarkoita sitä et jos omistaa kyseiset kengät, on joku maksullinen horatsu. Tai ilmainen.
Meillä oli oikeesti Kultsun kanssa tosi hauskaa kun luettiin viestejä.
- ethän vaan kerro miehelles, et mä pidän  naisten vaatteista, tai naisten kengistä.
Juu enpä tietenkään.

Siis joo oikeesti jokainen on mikä on ja mieltymykset on kaikilla omansa, mut hei jos menee liian pitkälle, sit ei mun ymmärrys enää riitä.
Jos mä myyn reisisaappaat se on siinä. Mä myyn vaan ne vitun saappaat enkä itseäni tai kuvia ne jalassa. Paitsi joo voinhan vaikka myydäkkin,  kun kuva on otettu vain kintuista ja saappaista, ei muualta, ja jos vaikka maksat etukäteen. So.
Se on kauppatapahtuma, vain saappaista. Ei mulla ole siihen saapaspakettiin lisänä kettinkejä tai liukuvoiteita.
Tai reijitettyjä nahkahousuja.
Ihan sama kun menet kauppaan ja ostat vaikka läskiä, siis vaan läskiä sen kilon, et sä siihen saa sitä lihaa.

Hyi helvetti oikeesti alkoi kuvotus nousemaan pikkuhiljaa. Netti on jumalauta pullollaan jotain saatanan reisisaappaita myynnissä yksityisillä, saakohan nekin tollasia ehdotuksia.
Saappaat, thats it. Jos haluat ostaa ne, maksat ja saat paketin.
Tietenkin siellä nyt joku "fiksu" sanoo, mitäs menet myymään "tollasia", siitäs sait.
Juu, no ihan sama jos sä vaikka myyt "huutonetissä" omia rintsikoitas, tai pitkiä kalsareitas. Tai vaikka vaan omia kenkiäs, ihan sama kauppatapahtuma.

Tästä pääsenkin seuraavaan aiheeseen-----------

Jos tai siis kun mulla on jalassa nahkahousut ja menen vaikka kauppaan, saa katseita, inhoavia, sääliviä, ja tyylin hyi nostan nokkaa silläkin uhalla että kävelen lihatiskiä päin, (sekin on nähty).
Jos nahkahame sattumoisin osuu jonkun kanssakulkijan silmiin voi tsiisös............
Entäs jos sulla vaikka onkin nahkahame, nahkaliivi, ja piikkarit.
Arvata saattaa mitä ajatellaan.

Mikä saa ihmiset lokeroimaan vaatteiden perusteella toiset. Leikitäämpä nyt leikkiä. Kaikki vaatetukset mitä tulee mieleen, kerron ja kerron mös sen minkälainen ihminen sitä kantaa.

Pukupäällä, kravaatti kaulassa, mies, puhelin kädessä, ja ajaa mielellään vielä audia mersua tai volvoa------- persaukinen, jolla velkaa, ja joka on ehkä joku pikku pomo, mutta luultavasti luulee olevansa isompi herra, tai  onkin työtön joka tuli juuri työhaastattelusta, aamulla koeajoon hakemansa auton kanssa ja nyt on kiire hakea six-pack, ja palauttaa koeajolla ollut auto takaisin, kun se ei ollutkaan oikeein miellyttävä.
Tosin on myös ihan oikeita pukumiehiäkin.

Nainen, jolla Helly Hansenin jotkut vaatteet, keskellä päivää kaupassa, mielellään pari lasta mukana, kovin kiireisen oloinen---------- työtön, joka on ostanut kirppikseltä löytöhintaan kyseisen asusteen, tai tilannut netistä ja maksaa osamaksulla,  tai kotiäiti, joka joutuu jokatapauksessa tinkimään sitten vaikka niistä lasten pienistä ilonaiheista tikkareista.,  ja isi tulee sitten joskus sieltä työmatkalta, jos tulee, tai sitten pitää käydä katsomassa siellä "työ-leirillä" vkl.

Nuori tyttö tai poika, jolla viimesen päälle muotikamppeet. Joutuu ehkäpä kuitenkin jokapäivä taistelemaan ettei tarvii kuunnella äidin ja isin tappelua ja väittelyä, rahasta tai veloista.

Joo ja sitten tulee tietenkin nämä horatsut. Liian avonainen kaula-aukko, nahkaa, saumasukat,..........

Niin joo sitten on nää "pahat pahat saatananpalvojat" tummaa vaatetta, tummaa meikkiä, tummaa tukkaa, tummaa tummaa.....

Ai niin ne fleece-takkiset keski-ikäiset naiset, siivooja, tai keittiöapulainen, juu-u. Niillä voi toki olla myös vaikka verkkaritakki myös, ja vaikka jotkut sellaset pöksyt, sellaset liukasta kangasta olevat. Juu tai sit ne on työttömiä.

Ai niin ja ne miehet, joilla on verkkaritakki ja lippis, ne on ainakin työttömiä ja istuu vaan kotona ja juo kaljaa. Alkon vakiasiakkaita siis.

Niin juu ja kaikki miehet joilla on rakentajien takki, siinä voi lukea jotakin tai sitten ei mutta sellanen neon vihreä kuitenkin, ne on kaikki virolaisia.

Tai mies joka on kalju, ja sellanen plösö, joka vetää sitä kaljamahaansa sisään niin että pahaa tekee, on tietenkin juoppo, joka luulee olevansa fiksu, luultavasti on heikkohermoinen, ja hermostuu ja vetää turpaan jokaista joka vähän vastaan sanoo. Niin joo ja yleensä niillä on verkkarit tai salihousut, adidas tai umbro.

Voi ja onhan noita.


Mutta ajatelkaas, kaikki ei ole noin.
Raksareiskoja on myös suomalaisia. Pukupäällisiä miehiä on fiksuja kohteliaita ja ammattinsa osaavia, ja oikeasti pomoja. Helly Hansenin vaatteita kantava äiti on menossa luultavasti iltavuoroon ja lapsilla ei ole karkkipäivä, tai sitten on kotiäiti, jolla sattumoisin on kiire valmistaa se ruoka ennen kun se raksareiska tulee kotiin.
Alkon vakiasiakkaat voi olla vaikka ihan kuka tahansa. SE lippispäinen vanhempi herra on ehkäpä jo eläköitynyt leski, joka hakee alkosta sen iltahömpsypullon. Käy ehkä baarissa, mutta menee kotiin ja huokailee ja ikävöi vaimoaan.
Keski-ikäinen nainen, jolla on fleecetakki ja joka on ehkä unohtanut kammata hiuksiaan niiden paplareiden jälkeen, voi olla vaikka kaupan myyjä, vaikka anttilan verhopuolella. Tai voi olla siistijä, laitsari, työtön, ruokapalvelun ammattilainen, tai voi olla vaikka jopa opettaja. Paha tumma voi olla vaikka sairaanhoitaja. Nuori tyttö tai poika on luultavasti sen takia muodin orja, kun nykyään ei vaan sovellu joukkoon jos on erilainen.

Pistääkö miettimään.????

Ajatelkaa kuinka erilaisia mielikuvia saadaan. Ja kuinka me luodaan erilaisia mielikuvia.

Nää mun "seksiostajat"" luultavasti" on ihan mukavia, perheenäitejä tai isiä, ne vaan välillä haluu jotain muutakin, mutta multa on turha pyytää niitä.

Ammatit on toinen mistä luodaan mielikuvia.

Poliisi on ihan mulkku siviilissäkin.
Lääkäri taas on luultavasti juoppo, kun on raskas duuni, niinkuin taksikuskitkin, juu-u juoppoja.
Maalarit on kans juoppoja. Muusikot panee kaikkea ja kaikkia, kun sitten nais-solistit antaa aina, ja jos ei anna se on tietenkin horatsu.
Sairaanhoitajat on ihan kikkeliotsaisia koko ajan joten ne on kotonakin ylirasittuneita ja kaappijuoppoja. Siivoojat on elämäänsä kyllästyneitä, ja ne vetää kaljaa, ei viinaa. Palomiehet sitten luulee olevansa tosi hyviä kaikessa. Ja katsastusmiehet ne vasta mulkkuja onkin, kotonakin. Puolustusvoimien henkilöstö on ihan loppuunpalanutta porukkaa, joten ne komentaa himassakin. Eläkeläiset valittaa aina kaikesta, ja kyttää naapureita.
Nuoriso tappelee ja varastaa, ei osaa käyttäytyä. Opiskelijat vaan vetää ....
Kassaneidit luetaan kans samaan kastiin tarjoilijoiden ja nais-solistien kanssa. Ja joo baarimestarithan te tiedättekin.

Noin ne mielikuvat kulkee ja liikkuu. Kaikkea yleistetään.

Muistakaa, ennen kun älähdätte, nämä ovat yleisiä mielipiteitä joita kanssaihmisten suusta kuulee.

Näin me ollaan erilaisia, huomaatteko sen näkee jo ammatista tai vaatetuksesta. Heh.  Mutta jos Y K S I  tekee jotakin, on sen kaikki tehnyt. Jos yksi poliisi on mulkku, niin kaikki on. Jos yksi katsastusmies ei päästä sun vanhaa datsunia läpi katsastuksesta, vaikka se just pysyykin konttorin pihalle asti kasassa,niin automaattisesti ne muutkin on täysiä persereikiä.
Tai se yks bemari kuski ajelee miten sattuu, on kaikki bemarikuskit itseään täynnä.

Ai vittu, että tää elämä on mukavaa.

Mitähän seuravat myynti-ilmoitukset poikivat?

Joku voi tykätä olla perverssi vaikka tuon pyöreän lasipöydän suhteen.





. MUT SILTIKIN

2 kommenttia:

  1. Niin...ja nahkahousuinen mies on aina automaattisesti homo. Vaikka olisi naimisissa naisen kanssa ja heillä olisi 5 yhteistä lasta.

    Itse tunnen reilu kymmenen homomiestä. Heistä yhdelläkään ei ole nahkahousuja, eikä heidän ulkosesta olemuksestaan muutenkaan voisi päätellä seksuaalista suuntautuneisuuttaan.

    Onkohan muissa maissa noihin nahkavaatteisiin liittyen samanlaisia etukäteisstereotypioita kun meillä suomessa?

    VastaaPoista
  2. Mihin helvettiin se oma vastaa nappula hävisi? Siis minä itse, alkuperäinen20. heinäkuuta 2011 klo 9.24

    Jep olet oikeassa. Aiemmin kirjoitin tuolla jossakin että miellyttävimpiä ihmisiä saa hakea kuin homoja, mutta suurin osa on sitä mieltä että homo/lesbo/bi on hävitetttävä maailmankartalta.
    Nahkahousuisista miehistä olet niin oikeassa. Mistä ihmeestä nämä mielikuvat ihmisten päähän tulee? Onko esi-isä jo aikoinaan sanonut oman mielipiteensä, joka sitten kantaa hedelmää edelleen suusta suuhun. Luojan lykky molemmat lapseni ovat avarakatseisia, kiitos Kultsun ja minun avarakatseisuudesta, vai voinkohan noin sanoa?
    Mutta myös me avarakatseiset saamme sitä paskaa niskaamme, ikävä kyllä.
    Luulisin etä Suomi saa vallan pitää maineensa Euroopan "jäätävimpänä ja oudoinpana" kansana. Joskus jossain on kysytty joltakin mitä tietää Suomesta - vain karhut, elääkö siellä muitakin.

    VastaaPoista