lauantai 1. tammikuuta 2011

01 . 01 . 2011

Vuosi vaihtui vittumaisen paukkeen melskeessä.  Liika on aina liikaa.  Viiden jälkeen aloitus ja pitkin iltaa paukuttelua, mitä enemmän viinaa sitä enemmän raketteja, ja huutoa ja melskettä. Siis verrannolliset toisinsa, viinan määrä ja typeryyksien teko. Känni oli siis huipussaan 23 - 01 välisenä aikana. Sit pikkusen hiljeni, ei pauke ollut säännöllistä enää, niinkuin ei varmaan se lasin tyhjeneminenkään enää.
Siis ei en mä lasiin sylje, tietäisittepä vaan, mutta harvemmin nykyään "känniaste" ihan tuon Mr. Menieren takia. Viiniä upotetaan ruuan kanssa usein, joskus pieneen sievään asti, juu, tosi pieneen :)

Hyvä olo oli aamusella mennä lumitöihin kun kajander ei painanut. Siis herkkuaamu. Muistanpa joskus erään Maitan kanssa juhliessamme uuttavuotta, oltiinkohan 14 - 15 v. oltiin tyhjennetty osa Maitan mummon viinakaapista kaikkea mahdollista sekaisin johonkin vanhaan viinapulloon, juu no kuitenkin, juhlittiin Pirtillä, Virroilla siis, kun tulin kotiin yöllä, olotila oli ihan jees siihen asti kunnes menin sänkyyn. Voi helvetti, kämppä pyöri ja sänky heitteli, ikkuna auki ja laatoitushommiin. Ei siinä muuta mut asuttiin 2 kerroksessa, oksennus levisi alakerran opettajan makuuhuoneen ikkunaan. Pakkanen oli helvetin kova, ja se yrjö jääty siihen ikkunaan.

Se uusivuosi on jäänyt mieleen ihan helvetin hyvin.

Tässä pari kolme vuotta sitten naapurien kanssa vietettin pienet illanistujaiset uutena vuonna. Ei ammuttu raketteja, syötiin ja juotiin. Oikeastaan syötiin vähemmän ja juotiin sitäkin enemmän, pelattiin korttia ja panoksena tietty aina snapsi.
Arvatkaa kuka panttas kortteja ja syytti aina muita.
Lähdettiin lenkille aamuyöllä 4 aikaan, 2 km. Normisti siinä menee 20 min, mut silloin meni saatana  2 tuntia. Turkki oli koiran paskassa kun en pysynyt tiellä, ja oja veti puoleensa jatkuvasti. Kotiin päästessä, oli kylppäri tuttu paikka, nukuinkin siellä pari tuntia. Päivä oli ihan järkky. Aivan toisenlainen kuin tämä päivä. Sen  päivän aikana tuli vessanpönttömme tutuksi molemmista vessoista. Rankka juttu jutella pöntölle, kun ei se edes vastannut.

Huominen päivä olis vielä ennen letkun nielemistä saatava menemään niin etten pelkästä jännityksestä paskanna housuuni.

Toivon kaikille Teille parempaa tätä vuotta, kuin mitä viimevuosi oli.

Menen avaamaan punaviinipullon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti