sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Munamies saapui lauantaina

Vettä sataa, satais nyt muutaman päivän ja pitäis oikein plussia, niin tulis pian päivät, että lumet häviäis.
Olispa ihanaa kun  olis vain lyhyt talvi, siis todellakin  vain pari kuukautta. Mulle riittäis vallan mainiosti niin, että olis pieni pakkanen, eikä lunta ollenkaan, mut sitten taas joku kitisee, kun on niin pimeetä...
Niinhän se että makuasioista ei voi kiistellä ja jokaisella on omat mieltymyksensä. Yks tykkää äidistä, toinen tyttärestä ja kolmas  molemmista.

No mutta eilen alkoi PUTOUS. Odotukset oli jo aamusta korkealla. Munamies oli  kyllä mahtava heitto. Paras, etten sanois.
Mielellään kyttää taas koko kauden ko ohjelmaa jo ihan pelkästään Munamiehen takia.

Huomenna arki palautuu tähänkin perheeseen, koulu alkaa taas loman jälkeen, ja Mandi mököttää kun itsekseen on päivällä muutaman tunnin. Onneksi nämä rikkinäiset viikot loppuu taitaa seuraava rikkinäinen ollakkin vasta pääsiäisenä ???

Pikkuhiljaa olis pakkorako viimeiset hommat tehdä täällä sisätiloissa, heinäkuussa lopputarkastus. Muutama lista uupuu, niin ja tuosta olohuoneen ja ruokailuhuoneen välistä tuo vanha lattia olis pistettävä uusiksi. Ja sähkäri sais tulla vetämään noi olohuoneen kattovalot, tai yhdistää noi piuhat tonne kaappiin. Ei olis paljon enää, ja sit saa kaikki loput kamat, kirjat esim omalle paikalleen. Voi jösses mitenkähän sitä osaa elää sitten kun kaikki on kondiksessa???
Ai niin unohdin, että piha olis sitten vielä.
Tämän lumisen kaaoksen jälkeen oikeasti mietin tuota pihan kokoa. Perin vittumaista on kolalla tai lumentyöntimellä lykkiä nuoskalunta, tota yläpihan parkkista on syytä miettiä, tosin onhan sekin vittumaista jos autot ei mahdu kääntymään omassa pihassa, vaan pitää esim peruuttaa tielle että pääsee pois omasta pihasta.
Lumilingollakaan et tee mitään jos lumi on nuoskaa.
On paljon ihmisiä jotka haluaa ja haaveilee omasta talosta, syytä muistaa että lumityöt on tehtävä. Joka vitun talvi.
Nyt menen katsomaan josko lottovoitto napsahti, pääsen sitten näistä lumihommista.

Juu juu lapseni ostan sulle sitten ison talon, jossa monta huonetta, nyt ei ihan riitä valuutta, että ostan ison talon, tonttiin rahat vois riittääkkin, ja vähän rakentamiseenkin, ja kolankin ostan sitten teille, vaikka kaksi.

1 kommentti:

  1. Hah :D Oi miten olis LUKSUSTA päästä täältä perkeleen eläintarhasta.. Joopa joo, ei sitä lottovoittoa taida koskaa kohdalle osua. Täytyy kokeilla viikinkiä :D

    VastaaPoista