lauantai 22. tammikuuta 2011

Omat aivot narikassa

Tiedätkö miltä kananmuna näyttää rouhittuna?
Siis sellaisena niinkuin olis munavoita tehty, mutta ilman voita.
Ja jos on vaikka samaan aikaan pinaattikeittoa tarjolla se rouhehan luonnollisesti laitetaan siihen keiton joukkoon, eikö niin.
Ja kun se on tarkoitettu siihen keittoon sehän laitetaan lusikalla, sillä kun on niin helppo annostella se siihen, eikä siihen silloin käytetä veistä, eikö.

Ja jos mustikkaa "piilottaa" taikinakuoren alle, murotaikinan, joka on siis se kevyempi ja halkeilevampi versio, tulee auttamatta se mustikka sieltä hieman läpi, tai ainakin se mustikan väri, mustikkahan, siis pakastemustikkahan menee vetiseksi uunissa ja siihen voi käyttää mielellään perunajauhoa sidosaineena, niin no anyway, siis se mustikan värihän ei ole hometta siinä murotaikinan kuoren alla, eikö niin. Ja sitäpaitsi, jos piirakan tekee aamulla 10 aikaan sehän  ei voi olla homeessa iltapäiväkahvin aikaan, vai voiko.
Ja vaniljakastikkekin on yleensä tarjolla sen piirakan kanssa joko juoksevana, tai sitten vaahdotettuna, sehän ei ole tarkoitettu juoksevana juotavaksi lasista, vähän noin niinkuin maitona tai vetenä, eihän.

Yleensähän salaatti, siis sellainen mikä on raasteena, tahi siinä on salaatinlehtiä, on mukavampi ottaa pihdeillä, eikä kauhalla, tai lusikalla, jookos.
Jos tarjolla on vaikka jauhelihapihvit, perunat ja kastike, ottimethan menee luonnollisesti näin: Pihvit pihdeillä, kastike  syvällä kuppikauhalla, ja perunat sellaisella matalalla leveämmällä kauhalla. Eikä niin että ne pihvit otetaan kauhalla ja perunat pihdeillä, eikö vaan.

No, jos oksennat vaikka lattialle tai pöydälle, otathan sen heti vaikka paperilla pois lattialta, ja peset sen jälkeen siitä lattian kohdan, vai mitä.
Tai jos oksutat pöydälle et suinkaan vedä sitä siihen lautaselle, vaan toimit samoin kuin lattian kanssa, vai eikö.
Vai oksennuksen jälkeen soitat vaikka miehellesi että mitä sä teet tolle oksulle? tai soitatko naapuriin?

Jos sä luet vaikka lehdestä artikkelin jostakin nyt vaikka vaikka jauhelihasta. (seuraavassa kuviteltu lööppi)
- kotimaisen lihantuottajan navetasta on löytynyt ärhäkkä bakteeri, joka on saastuttanut 1650 kg naudan jauhelihaa joka on päätynyt kauppojen hyllyille myyntiin. Bakteeri ei ole vaarallinen jos lihan kypsentää. Bakteerin ei ole todettu tarttuvan ihmisiin lihan kautta  raakana eikä kypsänä.
Laitatko sä ne kaupasta juuri ostetut jauhelihat suoraan roskiin, koska sähän et tiedä onko se just sun ostama kilo200 g sitä vaaratonta bakteerijauhista., vai mitä.
Vai teetkö sä siitä sitä iänikuista makaroonilaatikkoa.
Ja sit sulla onkin sen syönnin jälkeen kuvitteelliset hirveät vatsakivut, turvotukset, ja paska haisee tosi pahalta, onko näin.
Sen jälkeen kun olet toipunut (ja tämä kamala tartunta kesti todellisuudessa vain sen yhden normaalin paskareissun vessaan mutta kummasti siitä tuleekin muutaman tunnin kuluttua tai seuraavana päivänä jo ainakin sen 4 tunnin mittainen istunto siellä vessassa, hyvä että muistit vetää välillä vessan, ettei mennyt viemärit tukkoon) tästä hirveästä ihan kamalasta bakteeritartunnasta, joka tietenkin on varmasti siitä lihasta mitä juuri söit, soitatko oman alueesi terveystarkastajalle ja ilmoitat että no niin lööppi valehteli, niinkö.

Tai jos olet kotona aamulla syönyt vaikka 3 päivää vanhaa jogurttia ja joka on ollut avonaisena jääkaapissa, siis kyse on litran isoista purkeista, ja vielä parina päivänä unohtunut siihen keittiön sivupöydälle lämpimään muutamaksi tunniksi, silti vedät sitä hyvällä ruokahalulla aamupalaksi, okei, töiden lomassa juot muutaman kupillisen kahvia, ja lounasaikana menet vaikka siihen läheiseen baariin lounaalle. Otat siitä vaikka lihapiirakan kahdella nakilla ja juustolla juu ja vielä munaa väliin ja mausteet, ja vaikka sitten siihen päälle vielä jäätelön tai kahvin. Vähän ajan päästä vatsassa sattumoisin kiertää, sehän tietenkin on sen baarinpitäjän syy kun paskat meinas tulla housuun, saatana se tarjos tietenkin vanhaa piirakkaa, ja mitä tollasilla tekee, tollaset yrittäjät pitäis saada kaikki lopettamaan kun eivät kerran ymmärrä mitään, ikinä en mene sinne enää, eikä kukaan muukaan kerron tästä ihan jokaiselle!!!!!!! niinkö.
Se äkillinen tarve paskantamisellehan ei teitenkään missään nimessä voinut olla se aamupalaksi nautittu jogurtti joka oli maannut muutaman tunnin lämpöisessä kahtena päivänä, avoimena ja vastaanottavaisena hellivälle lämmölle, eihän.
Ja vielä siitä baarista, nykyäänhän on mestoja että omat käytetyt astiat viedään sellaseen rullakkoon ihan itse, siihen missä on vaan niitä likaisia astioita, eikö niin, vai vietkö sä ne paskaset astiat sinne puhtaiden joukkoon, vietkö?

No nyt kun päästiin työympäristöön jatketaan siitä.
Kun sun työpöydän alla on aika vähän tilaa kaikelle rojulle ja roskille, sä saat vaikka paketin missä on ihan helvetinmoinen laatikko ympärillä, jätätkö sä sen vaan notkumaan siihen "johonkin" vaikka käytävälle, kaikkien tielle, niinkö.
Sähän et tosiaankaan voi viedä sitä sinne pihalle roskikseen, vaikka sinne ei olis matkaa sun työpöydän luota kun about 50 - 60 metriä, niinkö.
Sä ajattelet että kyllähän ne siivoojat sitten vie sen pois kun tulevat, niinkö.
Tai kun sä haluat pitää väkisin niitä kuolleita kukkia kuivumassa siinä sun työpöydän lähellä olevalla akkunalla, niitähän ei vaan voi viedä pois,niinkös, nehän voi vaikka herätä henkiin joku päivä, vaikka keväällä.
Tästä päästäänkin vaikka firman pikkujouluihin, sä itsehän et todellakaan juonut ittees pöydän alle, vaan duunikaverit pakottivat juomaan, ne nyt vaan on sellasia, urpoja, etkä se  ollut sinä joka kännipäissäs vedit turpiin pomoa itse, mutta ku muut pakotti, urpot. Etkä suinkaan olisi sikaillut ruuan kanssa ja kaadellut jengin drinksuja pöytiin jos ne urpot ei olis juottaneet sua känniin, niinkö.



Ei terve, miksikähän ihmiset ei vaan voi ajatella omilla aivoillaan?

Usko huviksesi, tuollaista tapahtuu ja nämä oli vain muutama esimerkki monien muiden yksinkertaisten asioiden joukossa joita päivittäin eteemme tulee................Jos sinä ymmärsit mitä tarkoitan, on monia jotka eivät ymmärrä noita asioita, on varmasti asioita joita minä en ymmärrä tai tajua, mutta siltikin.....................

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti