perjantai 28. tammikuuta 2011

Lehtikeisarit vauhdissa

Ai surkeus sentään.
Tänään olen sitten vähän surffaillut sivustoilla, oikeastaan "juorulehtien" sivustot saivat jonkun mainoksen ansiosta minut klikkaamaan ko sivuja.
Otsikot kirkuu kuinka Matti Vanhanen on "hiiviskellyt pipo silmillä" olisko nyt sitten ollut Eveliina?n luo.
Jännittävät tekstit seurasivat kuvan tapahtumia ja jälleen kerran otsikot ovat saaneet suomalaiset suorastaan raivoihinsa miksi Matti peittelee suhdetta....miksi miksi miksi......ja osa tietenkin puolusti ja osa tietenkin taas jälleen kerran haukkui alimpaan helvettiin...miksi miksi miksi.
Kuinka, ihan oikeasti, jengi uskoo otsikoita ?
Onko kaikki julkkikset yleistä riistaa ja niidenkö pitää olla valmiita siihen että niitä riepotellaan?
Eikö kukaan muista että lehdetkin V O I valehdella.
Ja oikeasti helvettiäkö se meille kuuluu mitä se Vanhanen tekee ja missä lenkkinsä juoksee. Ja kenen kanssa.


Joo kyllä minäkin syyllistyn "tiettyjen" julkkisten mollamiseen, niiden tyrkkyjen tai ihan muuten vaan T O D E L L A    B L O N D I E N mollaamiseen, esim nyt vaikka tämän "kaikkien-miesten-haaveileman" Tuksukaisen mollaamiseen, oikeastaan kukapa ei.
Mutta kun oikeasti ei oikea ihminen ole/käyttäydy tuolla tavalla kuin Tuksukainen. Tai sitten tämä eräs BB-olisko ollut Maria?
Haaveet, ihan siis oikeasti jostakin todella kaukaa, ihan utopistisia juttuja.

Mutta totta on sekin että täytyy tietenkin aina löytää lehtien palstoille ketä vaan julkkista riepoteltavaksi, jotta rahaa tahkotaan suomalaisten uteliaisuudenhalun  takia.

Tästä onkin hyvä jatkaa puhelinmyynnin sitkeydestä.

Eräs juorulehti on kaupitellut itseään minulle sitkeästi päivästä toiseen. Aluksi tein sitä, että kun tajusin siellä toisessa päässä linjaa olevan jälleen kerran saman äänen, kerroin heti, ennenkuin ääni kerkisi aloittaa sen pitkän litanian kuinka saan sitä ja tätä, - kiitos ei edelleenkään.
Tässä sitten oikeasti vittuunnuin tähän lehtikeisariin joka sitkeästi esitti kuinka paljon menetän kun en tilaa lehteä, ja sanoin että en edes paskapaperiksi halua ko lehteä. Hmm nyt on ollut hiljaista viikon verran.

Tekee joo työtänsä, mutta silti, joku raja pitää olla, eräs sitkeä soittaja kerran suuttui minulle ja käski ottaa maksullisen eston. Joopa joo, en todellakaan maksa siitä. Onneksi MINÄ itse olen se joka päättää vastaanko puhelimeen vai en, ja päätän myös siitä  kuinka kauan annan lehtikauppiaiden tai kaikenmaailman "kerjääjien" häiritä itseäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti