keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Joulunjälkeisiä kuulumisia lomalaiselta.

Pakko jakaa tämä seuraava Teidänkin kanssanne:

Takkahuoneessa puut näyttivät olevan aika finaalissa, joten oli pakko vetää turkki niskaan, ja reisisaappaat jalkaan että pääsee puuliiteriin hakemaan puita. Onhan siihen sellainen pieni ura tehty lumeen juu, mutta se on tehty silloin joskus, lunta on kertynyt sen jälkeen. Noo eikun matkaan vaan. Otin siitä puita matkaan ja kävin keikan takkahuoneessa, takaisin liiteriin. Siinä ajattelin että voisinpa hieman siivota roinaa pois samantien, munhan on pitänyt siivota sitä jo jonkun aikaa, on tarkoitus purkaa tuo liiteri pois ja ehkä mahdollisesti tuonne ylös byggaa uusi. Vanhan tilalle olis tulossa grillikatos, toivottavasti jo ensi kesänä, tuo edellinen grillikatos kun on nykyään jonkinasteinen varastotila, se on niin tupaten täynnä kamaa että ovesta ei sisälle mahdu. Voi kuinka siistii mennä siivoamaan se, sieltä varmaan löytyy vaikka ja mitä, tyyliin kauppakassissa tehtaanpaketissa. 30 neliöö roinaa lattiasta kattoon, ai hamsteri vai? Uudesta grillikatoksesta täytyykin tehdä toisenlainen, että sinne ei voi tunkea mitään ylimääräistä, paitsi että tuo alakerta kun tulee valmiiksi, se onkin "lämmin varasto", vaikka sitten sohvalle ja sille kävely-juoksu matolle minkä aion hankkia ehdottomasti tällä viikolla.

Asiaan siis. Otin siinä muutaman boxin, jotka ovat lojuneet jouten tuolla liiterissä, johon ajattelin laittaa ihan sellaista "roskiin menevää mun mielestäni".
Otinpa päällimmäisen ja voi ziisus, koko mäki raikui huudostani, naapurin koirakin kai säikähti ja yhtyi huutooni haukunnallaan. H I I R I  YÄK YÄK YÄK. Jäi siivoomiset sikseen, ja ulos.
Minut tuntevat tietävät ihan tarkalleen että neljän seinän sisälle ei todellakaan mahdu hiiret ja minä, aikoinaan olen saanut kammon niistä inhotuksista asuessani eräässä talossa, jonka haluaisin unohtaa kokonaan, niin talon kuin kaiken muunkin siihen liittyvän.

Puhelu Kultsulle ja hiiri pois heti paikalla kun tulee töistä, vaikka sitten otsalampun valossa jos ei muuten näe, tai sitten toinen vaihtoehto on että en siivoa koko helvetin liiteriä, jääköön kaivinkoneen kauhan alle kaikki mitä siellä on.
Olenhan joskus jopa mennyt hotelliin yöksi kun hiiri on päässyt rakennusvaiheessa sisätiloihin ja suurinpiirtein desinfioinut koko kämpän sen jälkeen.
Ai hullu vai???????
Kaikilla on joku inhottavuus minulla sattuu olemaan hiiret ja rotat.
Oikeastaan mä en edes tiedä oliko hiiri jo dead meat, vai elävä ja sai sydärin kun huusin, mutta sillä ei ole loppujen lopuksi mitään väliä, se oli hiiri.

Niin juu ja toi Mandi on kyllä aika neiti. On ihastunut Teijan ostamaan rotsiin niin kovin, että joka tunnin pää menee istumaan ulko-oven eteen ja kirnuaa ulos vaikka ei olis asiaakaan. Rotsi on helppo pukea päälle, miellyttävän tuntuinen luulisin, ja just sopiva, vaikka neiti vähän pääsikin turpoomaan Joulun aikana. Valkohomejuusto, kinkku, Joululeipä(?),  raejuusto, voileipäkeksit, porkkanalaatikko, muutama muu kova juusto tais tehdä tehtävänsä neidin vartalolle. Punaviinin Mandi sentään jätti rauhaan. :)
No, kunhan neidin anturat vähän paranee, alkaa lenkitys taas. Nyt kovilla pakkasilla anturat ilmeisesti paleltuivat, olihan pakkasia monta viikkoa, ja tossut eivät sovellu tälle naiselle, yritystä on kyllä, josko ne sitten joku päivä. Huomenna lääkärireissu kauhistelen oikein mikä mahtaa paino olla neidillä, voi tulla sanomista.
Nytkin neiti lämmittelee tassujaan takan edessä, reppana kanssa.

Tuntuu hurjalta kun on lomalla, hyvin ansaitulla sellaisella. Vaikka tuntuu etä jokapäivälle on aina jotakin. Eilen oli Henryn hammas-rauta-tarkastus, kauppailua, postin ja apteekin päivitystä, huomenna itsellä hieronta mahtavaa mahtavaa tunti makoilua keskellä päivää ja jonkun toisen "kaltattavana", Mandin lääkärireissua, Äidin luona käyntiä, perjantaina pakolliset kauppailut. Tänään hiiren poiston jälkeen olis kiva käydä vähän kauppailemassa vaikka ale kamoja, vois löytää vaikka mitä tarpeetonta, jonka vois sitten vaikka pistää parin kk kuluttua myyntiin, kun huomaa että se ei olekkaan soveltuva meille. Niin käy usein. Muutama vuosi, pari itseasiassa, ostettiin sohvat, ihan jees muuten mutta kun en oikein tykkää 2 ja 3 istuttavista. No karsastelin niitä vissiin vuoden ja myin ne pois naapurille sellaseen kunhan-viet-pois-hintaan.

Kenkä kaappi olis aiheellista pistää uusiksi, sanoo täällä kenkäfriikki, joka ostaa kenkiä, mutta ei välttämättä niitä käytä. Samaten vaatekaappi, eilen sitä jo aloittelinkin.

Mikähän helvetin kriisi mulla nyt on kun kaikki roinat pitää pistää uusiksi?

Jaahans, nyt olis aika tarttua kutimeen, sormet syhyää  kutomiseen taas, johan siitä onkin aikaa, jos käsi nyt kestäis edes hetken. Mut kun sekin on niin koukuttavaa, et huomaa kellon olevan kolme yöllä kun lopettaa. Toi Wii on kanssa koukku, ja paha.......................................

Hei hulinaa vaan ja pitäkää huoli itsestänne ihmiset. (ja eläimet)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti