perjantai 29. heinäkuuta 2011

Miksi mulle tulee nää maanantaikappaleet?

Voi persereikä, miksi helvetissä joku tavara pakataan saatana sellaseen pakettiin et sä et saa sitä edes vittu kirveelläkään auki. Ja sitten kun saat auki sen paketin, hyvässä lykyssä se tavara siellä saatanan idioottivarman paketin sisällä on sitten jo paskana kaiken sen koettelemuksen jälkeen.

Yrität avata jotain saatanan lelupakettia. Joo siinä on kynnet verillä ja haavoja kädet täynnä.
Avaat kahvipaketin, sun on pakko käytää saksia, ja kun leikkaat liikaa on kahvinpurut pöydällä.
Maitopurkit ne vasta onkin mahtavia, liimat pysyy tuomiopäivään asti. Ja siivet repee.
Jotkut saatanan shampoopullot on ihan perseestä. Avattava korkki sellanen nostettava lärpäke työntyy sun pitkän kynnen alle niin et veri roiskuu.
Oivariinipakettia et saa auki, siis sitä folioo, siitä repäisemällä niin että se kokonaan lähtis irti, ei kun suikaleina vaan.
Jonka jälkeen folionrippeet repii haavoja sormiin.
Oli huultenrajauskynä sitten saanut uuden sinetin. Kynä lähti siitä sinetistä irti, korkki ei.
Haettiin Ikeasta seinäkaappi, jumalauta että oli ollut hauskaa kun paketti oli pistetty sellasilla niiteillä kiinni ja sitten vieri viereen. Eikä olleet tavallisia niittejä, vaan ihan teollisuusniittejä.
Muovipussit, joihin on pakattu jotakin pientä tilpehööriä on ihan saatanan paljon vahvempaa tekoa kuin kaupan muovipussit, ne joihin on tarkoitus laittaa ostokset, vaikka ne jo repeekin jo siinä kassalla.
Sellanen paksukantinen melkein kuin kirja, siis sellainen vihko, joka on fiksusti yksittäispakattu likaantumisen estämiseksi, on niin "nuoltu" kiinni se muovi, et kun yrität repiä sitä irti, saat vihdoin ja viimein vioittuneen ja naarmuisen vihon kouraasi.
Ja yks mikä on ylitse muiden, Valion jäätelöpaketit. Voi tsiisös, siinä on kyllä liimari tiennyt mistä saa palkkansa.

Joo loma loppuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti