sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Kesäiset pakkopuuhat, mistä ne tulee

Illat menee turhan pitkiksi näin kesäisin. Muutama uneton yö taas takana ja paikat huutaa hoosiannaa.......
Tosin voi olla eilisellä osuutta asiaan. Iltasella naapurin kanssa istuskeltiin, -vain röökille. Kuinkas sitten kävikään? Jep, muutama olut, Kultsu veti kunnioitettavasti alkoholitonta, paljon röökiä, hauskuutta, ja kello oli jo yli 1 kun päästiin makuuhuoneen puolelle. Siinä sitten kolme tuntia vielä pyörimistä ennen kuin edes haukotus hiipi. Noh, tulihan siinä sitten saatua unta palloon sen jälkeen kun Kultsu lähti töihin, sentään tunti. Jihuu.
Eli olettaa voi että päivä on ollut täynnä päänsärkyä ja yleistä huonoa happea.

Päivä kerkisi vaihtumaan pariin otteeseen tuota edellistä kirjoittaessa.
Päänsärky ja huóno happi se vaan jatkuu, tänään ei niin paha, mutta tarpeeksi kuitenkin. Tänään on siis saanut makuuhuone uuden ilmeen kalustuksen vaihdon myötä, ihan niinkuin kodinhoitohuone, pukuhuone ja takkahuonekkin, siitähän kirjoitin vissiin viimeviikolla jo, vai hmmmm...
Kukat saivat uudet paikkansa, ja jopa uudet lintuhäkkinsä, ihan on kivan näköisiä noissa lintuhäkeissä, mutta ihan v i t u n vaikea vaihtaa mullat ja vaihtaa kukat isompiin ruukkuihin, joten annoinkin noille kahdelle vain elvytystä. Ja uuden paikan.
En siis suosittele tunkemaan juorua lintuhäkkiin, enkä myöskään, mikähän toi nyt olikaan toi toinen, joku kiertävä jokatapauksessa. Mä kun en halua enää laittaa seinää kiertämään enää mitään kukkia, aikoinaan saatana lähti rappauksetkin seinistä kun piti irrotella.

Noh, ajattelin etä rauhoitan olohuoneen tietokonevapaaksi alueeksi, mutta jo sinne sitten piti yksi läppäri raahata. Ei hyvä. Täällä takkahuoneessa on oiva paikka läpsyttää läppärin kanssa, rauhassa saa olla täällä toisessa siivessä kun muut on olohuoneessa, tai ruokailuhuoneessa. Ja musiikkia voi kuunnella ihan mitä haluaa, kun olet yksin täällä. Aaah..........

Huomenna olis varmaan pakkorako siirtyä ruokailuhuoneen kimppuun. Siinä ei onneksi tarvi paljon tehdä. Tosin olen etsiskellyt isompaa ruokapöytää, Kultsu lupasi sen tehdä, mutta, vähän tuntuu olevan nihkeetä se tekeminen. Eik se niin ole että suutarin lapset kulkee ilman kenkiä?
Joten ehkäpä mun pitää raahata perseeni jonnekkin kauppaan ja käydä katsomassa tarjonta, tai ehkä useampaan kauppaan....
Mut kun en halua mitään vakio-pöytää. Sepä se, kun en oikein tiedä vielä minkälaista pöytää haen. Isoa jokatapauksessa. Vituttaa ihan oikeasti kun on herkkuilta ja jos on enemmän väkeä ei 195 pitkään mene paljon kamaa juomineen.
Kultsu tosin tänään teki noita ikkunasmyygejä, koko päivän.  Ne kun vaan on oltava ennen Isoherran tarkastusta.
Onneksi Kultsu on lomalla, voi vaikka aloittaa jo 5.00 päivän, mä heilutan kyllä ruoskaa vaikka jo 4.00.
Ja jaksan vaikka koko päivän paukuttaa tasasen tappavaan tahtiin ruoskaa. *.*

Päätin jättää ulkohommat pikkasen kesken, siis istutukset. Tarha-alpit pitäis siirtää punaisten pensaiden alta pois mutta kun ne kukkii niin kovin hienosti vielä, ne tarha-alpit.
Ne kyllä jaksaa odottaa, että olen saanut vaihdettua sisätilat jälleen kerran mieleisekseni.
Mikähän siinä onkaan että koskaan ei ole sisustus hyvä?

Ai niin arvatkaas, arvatkaas.
Se seinävaate sai kuin saikin ne kehykset eilen ympärilleen, ja jopa pääsi jo omalle paikalleenkin. Otanpa fotaria kun pääsen tästä liikkeelle. Täällä on ihan saatanan vaaralliset tuolit, täällä takkahuoneessa. Sika mukavat istua,  vaikka ehkä ei näytä siltä, mutta näihin on aikoinaan jumittuneet eräät vieraatkin aika vaarallisesti.

Noh tämä tässä taas.






Tässä tämä on, tai osa siitä.
Onko paha?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti