maanantai 4. heinäkuuta 2011

Lomapäivän vitutus-käyrä

Oikeesti tää on ihan perseestä, ja syvältä.
Tänä vuonna olen odottanut lomaani hurjasti, ihan tuon käteni takia. Ja hyvin ansaitulla lomalla olis kiva nukkua vähän pisempään. Niin jo voi helvetti, tänä aamuna, ensimmäisenä virallisena lomapäivänä sitten pitää herätä saatana jo 4.20.
Ei helvetin kuustoista. Ymmärtäisin jos olis ollut pakko, mutta ei.

Tiskikoneen korjaaja kävi, vaihtoi juoksuputken, kun se paska irtoaa aina pesun aikana. Tyyppivika. Alle 2 v kone. Ja merkki oli tietenkin se.... hiljainen, 6th sense..... se mikä mainos on niin hieno, kaunis nainen, missä nainen liihottelee..... Toinen pettymys jo kyseessä olevalta tuotemerkiltä. Ei siis  tule meille enää, kun kaikki loputkin koneet ko merkkiä laukee. Voivat mennä piankin, mut voivat yllättää ja kestää, kestää, kestää.... Täytyy katsella muita rosteripintaisia merkkejä ja vaihtaa kaikki kerralla. Astianpesukone, kylmiö, jääkaappi, pakastin, kuivausrumpu, pyykkikone.
Mutta toisaalta, musta on tullut nyt aika miellyttävästi esiin myös kodinkoneissa.
Punainen meillä on jo ollutkin, koko keittiökaapisto oli punainen, se oli hyvä ja miellyttävä silmään, ja olenkin aika katkera kun se purettiin pois. On tosin punaista muuten sisustuksessa. Että ei mun kokonaan siitä pitänyt luopua.

Punaisesta tulikin mieleeni, päätettiin Kultsun kanssa tehdä punainen puutarha. Vain nämä vihreät jätetään mitä jo on, päärynät, tuijat, hevoskastanja, ja suurimman osan aikaa särkynyt sydän. Loput hankitaan punaista, alku on jo aika hyvä.
Eilen Plantagenissa meillä oli vain punaista ostoskärryssä. :)

Vittu kun toi Mandi saa mulla kyllä vielä joku kaunis päivä paskat housuun. Oli tässä vieressä melkein unessa kun yht`äkkiä hirvee älämölö ja hyppäs alas sohvalta. Muka ulkona liikkui joku, tai sitten tuossa eteisen käytävässä taas joku yliluonnollinen. Mut kun se reppana rassukka ei näe sillä toisella mikro-silmällään, niin ei tarvi kun puun oksa heilahtaa, niin se kuvitelee et sieltä joku taas tulee....... ja vie mamman.

Nyt olis startattava ja vietävä äiti kauppaan. Vein äitille keväällä kurkun taimen, kun niitä tuli aika runsaasti kylvettyä. Äitillä on ollut taimi kasvamassa parvekkeella. Ja nyt soitti aamulla, josko hän vois ottaa sen kurkun jo pois kun se on niin iso !!!!
Ei se aina tarvi olla kasvihuone missä kasvattaa jotakin,  kunhan vaan lämpöä riittää.
Kasviksesssa on se huono puoli oikeastaan vain, et jos ei ole kastelujärjestelmää, joskus saattaa päivän aikana jo vedet haihtua, ja nopea elvytys onkin paikallaan. Onneksi on saanut vielä pelastettua näin kuivina ja kuumina päivinä.

Hei ja hulinaa.

Loma....
Nyt on rauhaa keskittyä toiseen ulottuvuuteen.

Hei Rakas Tyttäreni, toivon hyviä työpäiviä. Paluu arkeen on alkanut, kaikin puolin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti