maanantai 25. heinäkuuta 2011

Aamu, joka alkoi vitutuskäyrän nousemisella.

Norjan tapahtumat ovat viikonlopun aikana pyörineet joka mediassa.
Kuka tai mikä saa pään niin sekaisin että pitää toimia lahtarina?
Ymmällään olevat ihmiset ovat tapahtumista kauhuissaan, tottakai.
Eilen luin kuitenkin eräältä palstalta jotakin järkyttävää.
- Tappaja voi saada jopa 21 vuotta vankeutta.

Siis hei.

No joo, olisko se pahempi rangaistus olla hengissä jossakin laitoksessa missä kaikki vihaavat, olisit jatkuvasti eristyksissä. Eihän totä jälliä vois vapaaksi päästää joku lahtais sen kuitenkin. Mutta luulenpa että niin pahasti päästään heilahtanut ottaisi ilomielin ja hymyhuulin puukoniskut vastaan, kokien olevansa se ainut ja oikea "Vapahtaja". Pitäen itseään voittajana puukoniskuista huolimatta.

Vai, olisiko oikeudenmukaisempaa tehdä lakimuutos tämän pöljähtäneen takia ja suorittaa mestaus?
Jolloin tietenkin tämä mestattava pitäisi edelleen itseään voittajana kaikesta huolimatta.

Jos ihminen laitetaan laitokseen tahallisen tappamisen takia, mua ainakin vituttaa maksaa sen elättäminen siellä 4 seinän sisällä, veromarkoistahan, tai noista saatanan euroistahan se on pois.
Ihan sama kun nuoriso/känniläinen urpo/tai heilahtanut aikuinen/ potkii noista dösäkatoksista noi lasit pois niin et jää vaan runko. Mehän niiden korjaus maksetaan veroissa. On se sitten kiva seisoskella dösää odottamassa kun saat lunta ja räntää tuutin täydeltä niskaas, ja sitten kuuleekin jo sen valituksen jopa sen tuhoojan suusta.

Daiju.

Olen miettinyt muutenkin näitä valtion virkamiesten menoja ja kulkemisia.
Täällä meillä Suomessahan ei vissiin hirveesti noita turvamiehiä käytellä, tai sitten ne on vaan niin kovin näkymättömiä.
Silloinen  PM Vanhanenkin se vaan osteli S-marketista perunoita ja leipää. Joku olis voinut vaikka lahdata, ihan oikeesti.
Eletäänkö meillä täällä Suomessa loppujen lopuksi niin, tai olemmeko me tuudittuneet siihen että ei meillä täällä voi tapahtua yhtään mitään. Kyllä mä soisin että veroeuroista menis edes PM turvamiehen palkkaan osa.
Tosin  ministerit asuu omissa oloissaan, eihän niillä ole nk. valtion virka-asuntoja.

Täällä meillähän Kesärannassa oli jo 35 - 40 v sitten hälytykset. Muistan  kun perhetuttavamme oli siellä "talonmiehenä" oli minullakin aika suppea alue missä liikuin siellä. Tenniskentän reunuksilla sain oleskella heidän äkäisen koiransa kanssa. Mutta ei siellä silloinkaan asunut silloinen PM. Tosin, en minäkään kyllä siellä asuisi, jos ei olisi pakko. Ihan kaunis paikka juu, ja tietenkin omilla tavaroilla saisit sisustettua sen miellyttäväksi ja omaksi, mutta siltikin. Ei päärakennus minuun vetoaisi, siihen "talonmiehen" pikkutaloon voisin vaikka muuttaa, se oli niin ihana, onkohan sitä edes enää olemassa. Se oli pieni, mutta siellä oli niin ihana vintti. Ja Eki ja Elli olivat sen laittaneet niin kodikkaaksi. Siellä oli jopa vanha puuhella.
Mutta se päärakennus oli vaan jotenkin niin, sellainen, museomainen, tottakai kun oli asumaton, vain virkakäytössä, ja kokoustiloina. Askeleet kaikui lautalattialla pitkään, ovia jumalattomasti, ja huoneita, sellaisia jotenkin kolkkoja. Siellä olis voinut vaikka kummitella :). Mutta se sauna oli ihan mahtava. Hyvät löylyt, ja hei siihen aikaan oli aika öky juttu, jääkaappi saunan pukuhuoneessa. Siellä oli Aku-Ankka limpparia ja olutta, sitä missä oli etiketissä se iso kultainen 3, mitäs se oli oliko Koff?
 Onkohan mulle jäänyt Kesärannasta takautunut ajatus? Meillähän on  saunan pukuhuoneessa jääkaappi.
Mut anyway, aiheesta eksyneenä niin siis joo, ennen oli turvamiehiä musta tuntuu että enemmän näillä valtion virkaa tekevillä, onko nyt siis vähemmän? Vai oliko ne ennen näkyvinä?


Joo-o heräsin jo valmiiksi vittuuntuneena, migreeniin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti