keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Silikoni-siskot

Olen viihdyttänyt itseäni näin syyslomalla surffailemalla netin ihmeellisessä maailmassa, toki töitäkin tehneenä, juu-u niitä rästihommia.
Huomioin, että olen käynyt sivustoilla joissa en yleensä ole vieraillut. Tämän tästä on pompsahtanut eteen sivustoja, jossa - kadun silikonien ottoa
- haluan silikonit
- silokonit valuvat
ym tälläistä.
Siis juu, julkkisten päänsäryt silikonien haluamisista vuonna jotain, ja seuraava sivusto samaisesta aiheesta, ja samaisesta henkilöstä onkin jo otsikoitu suurella surulla, kipuja silikoneista, kolmas sivusto onkin taas jo vaihtunut otsikostaan pääsin kivuistani ja kaduttaa.
No voi herran pieksut.
On ollut pakko, siis ihan pakko ahneuksissaan vetää överiksi koko silkkareiden otto etuvarustukseen, jos vaikka sais kaipaamaansa huomiota ja otsikkotilaa, huolimatta siitä, että ylisuuret bosat aiheuttavat kipuja, ryhdin menetystä, mutta eihän sillä ole väliä, pääasia että jengi kuolaa, niinkö.
Noh, kipua on kärsittty ja vihdoin on päästy pään kanssa yksimielisyyteen siitä, että olisko kuitenkin viisainta ollut tyytyä ihan vaan niihin näkymättömiin "ostos-tv-silikoneihin" jotka tumpataan rintsikoihin?
Ja vielä enemmän kun on mietitty pään kanssa yhdessä, päätetään että noh,  pistetään silkkarit kiertoon, avataan taas tissit ja otetaan pussukat pois.
No sitten kun on taas ilo ylimmillään pois kivut ja on pakko taas päästä otsikoihin, maksoi mitä maksoi, ilmoitetaan että oli virhe ottaa silkkarit, mutta kun "rooli vaati". Ohhohhoh.
Ja missä se järki?
Oliko pakko vetää överiksi?
Tietysti, yksityisellä sektorilla rahalla saa ja hevosella pääsee, ja tottahan siellä leikellään rintoja suuremmaksi ja pienemmäksi ihan ilolla. Asiakas maksaa, vaikka sitten luottokortilla :)

Siis hei, en olekkaan teilaamassa tässä kauneusleikkauksia läpeensä, ihmettelen vaan sitä järjen köyhyyttä.
Ok juu, hyväksyn kauneusleikkaukset, tiettyyn rajaan saakka, siis niin että ihmisestä ei tule zombieta, korjausleikkauksia voi kutsua oikeastaan mielestäni myös kauneusleikkaukseksi tietyllä tapaa.
Onnettomuuksissa tapahtuneet vauriot on ok korjata. Joistakin sairauksista puhumattakaan, on oikeus että potilas saa päättää haluaako korjauksen.
On tiettyjä syitä, miksi esim rintojen pienennysleikkauksia tehdään "julkisissa kuntayhtymän sairaaloissa", ok.
Ne on hyväksyttäviä, ja toki nekin on hyväksyttäviä, mitä julkkis-siskot tekevät saadakseen palstatilaa, mutta missä se
J Ä R K I   ??????
Eihän ne helvettisentään voi kaikki noin jumalattoman huonolla itsetunnolla varustettuja olla, tai kaikki yhtä tyhjäpäisiä, vai voiko?
Vai eikö ne koskaan ole kuullut isojen rintojen aiheuttamista vaivoista, tai siitä mistä muusta isorintaiset kärsivät?
Vaatteet on saatana kaikki epämukavia, kun ostat rinnoista sopivan vaikkapa mekon muu kroppa onkin kuin säkki.
Paitapusero olis kiva saada vartalonmyötäinen, mutta kun saat vatsan kohdalta sopivan, on tissien kohdalla ammottava repsotus, napit perkele pomppivat pitkin lattiaa. Ja sä näytät ihan lumiauralta.
Hame olis kiva, ja vaikka joku kevyt neule. Hameen saat sopivan, oikein passelin päälles, mutta se kevyt neule on kuin tissien kohdalta kulunut vanha rätti, kun sieltä näkyy läpi, jos siis saat sellaisen suht vartalonmyötäisen, mutta jos ostat rintoihin sopivan neuleen, sulla on taas ongelma, sulla on kaksi kiloo ylimääräistä villalankaa siinä tissien alapuolella.
Kun sä haluat sievät rintsikat, ei ainakaan löydy kauniin värisiä, välttämättä, valkoinen ja puuteri ja musta, ja niillä ylileveillä remmeillä, leveällä selällä, ja ahdistavan monella hakasella.
Tai, sitten löydät, erikoisliikkeestä, ja maksat muutaman satasen.
Uskokaa tai älkää tiedän ihan oikeesti mistä puhun.
Ehei, pieleen meni, en ole silikoni-siskoja, en edes niitä entisiä. Ihan ylisuuret-luomut pienennettiin vartaloon sopivaksi, ei ole enää lumiaura-efektiä sovituskopeissa. Hah.
Tosin pari leikkausta sekin vaati, eikä ilman kipuja. Ja mitä nykypäivään tulee, epäilempä, että takaisin  hiipivien leikkauksesta johtuvien kipujen kanssa painiminen tulee olemaan loppuelämäni kohtalo. Paska juttu, etten sanois. Mutta silti olen tyytyväinen nyt.
En palaisi entiseen vaikka maksettais.

 Siksipä, miksiköhän oikeesti joku haluaa leikkiä lumiauraa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti