tiistai 22. marraskuuta 2011

Kaikenmaailman uutisia läpi pääseekin

No kysehän on tietenkin keltaisen lehdistön aiheuttamasta vitutuksesta.
Tämä perkeleen Järvilehto, oli liian kylmä että olisi voinut lähteä rikospaikalle. Voi helvetti. Hymyileviä kuvia vakavan paikan edessä, -pyyhkäisi muutaman kerran silmäkulmiaan. Just joo kaikki osaa tarpeen vaatiessa näytellä. Ylimielinen asenne joka jätkällä on ollut aina, alkaa tympimään. Onko ajatus se että hän voi tehdä ihan mita haluaa ja muut tekee mitä ne saa tehdä?
Ostais menolipun saatana Timbuktuun.

No sitten tämä BB-Suvi, olikohan se Suvi? No anyway, ei sitten helpottanutkaan silikonien otto rintsikoiden ostoa, voi auta armias. Oliskohan se oikeesti blondi?
Kiireiltäni muutaman kerran olen katsonut BB ja todennut että siitä ihmisestä ei valitettavasti kovin mairittelevia otoksia saa.
Onks se oikeesti tollanen kitisijä, vai tekeekö se itsestään nyt tämän ohjelman puitteissa tuollaisen. Jos joutuisin sen ihmisen kanssa olemaan neljän seinän sisällä viikko tolkulla, luultavasti söisin mieluummin saatana päivittäin varpaitani kuin kuuntelisin ko naista. Samassa sarjassa painii tämä jo pudonnut Mikaelin-barbara.
Mutta toisaalta, ei nekään luultavasti kestäis mua, ollaan niin erisarjalaisia.
BB-Suvi luultavasti jää uudeksi BB-tyrkyksi vaikka Hymyn palstoille uusine pienentyneine rintoineen ja kissapukuineen. Kunnes sitten parin vuoden päästä haluaakin pienemmän perseen jos vaikka Hymy maksaa ja hän kärsii, mutta tietysti Terveys-Hymy astuu silloin kuvaan jollakin ihmeaineella.

Frederik, se ikuinen rautanaama samoine hiusmalleineen vuodesta toiseen jopa vuosikymmeniin, kitisee että oli noloa kun poliisi oli kentällä vastassa. Voi vittu niin niitä tavallisia kansalaisiakin haetaan vaikka kesken duunipäivän kyttikselle. Kuvitteleeko se olevansa koskematon, onhan se rautaa... mut voi helvetti rauta ruostuu...


Lapsensurma
Nainen, joka synnytyksestä johtuvassa uupumuksessa tai ahdistuksessa surmaa lapsensa, on tuomittava lapsensurmasta vankeuteen vähintään neljäksi kuukaudeksi ja enintään neljäksi vuodeksi.
Lähde: Suomen rikoslaki, luvun 21 neljäs pykälä
- näin  sanoi Iltalehti tänään. Tämä on fakta

HerraJumala. vähintään 4 kk ja enintään 4 v.
Onko jossain saatana vikaa. Ihan sama kuka tappaa kenet ja missä mielentilassa, elinkautinen ilman vapautusta tai silmä silmästä ja hammas hampaasta.
Ai mitä, kuka sanoi että eikö siinä halveksunnassa ja inhossa ole tarpeeksi...
Voi helvetti, jos mä nuijisin jonkun hengiltä, en mä odottais päähän taputtajia ja säälijiä. Mulle olis annettava oikea rangaistus, se olis mun kärsittävä, itseppä mokani tein.
Sama juttu on rattijuoppojen kanssa, ne saa saatana ajella miten sattuu ja missä sattuu, ja jos ne ajaa jonkun päälle, mikäs se rangaistus on? Ja kohta ne pullopäät saatana on taas ajamassa jonkun päälle. Ai taparikollinen? No vittu hoitoon sitten ja nopeesti.

Juu ja olishan noita uutisia, jokainen voi lukea ne ihan itse. Nuo vaan ylittivät ärsytyskynnyksen tänään.

Kotiasioitakin on pakko hieman naurahtaa. Eilen kävin poikani kanssa shoppailemassa kaikkea muka tarpeellista, no joo pojalle tarpeellisia vaatteita, kyllä, jätkä kasvaa ulos jo kaikista juuri elokuussa ostetuista jo.
 Mutta löysinpä tyynyn, tarkoitus oli ostaa se edesmenneen Isäni keinustuoliin Kultsulle, mutta samaiseen rytäkkään sitten ostin hieman toisenlaisenkin tyynyn, joka sitten oli kuitenkin parempi ajamaan asiaansa.
Töissä mietiskellessäni sisustusintoani, tajusin että nyt tämä eilen ostettu tyyny on yksinäinen, sillä ei ole paria, joten pikapikaa töiden jälkeen kauppaan ja samanlaisen tyynyn hankintaan, luojanlykky siellä oli vielä se viimeinen. Itseasiassa, jos ei olisi ollut, olisi yksinäinen tyyny luultavasti päätynyt äidilleni vaikka joululahjaksi, tai roskiin.
Miksihän mulla on tämä pari-vimma?
Joskus jopa kolme on parempi kuin yksi tai kaksi tai neljä.
Nyt sitten tyynyt saavat päätyä molemmat tänne mummunkämpän parisänkyyn päiväpeiton päälle.
Kaikkein hauskintahan tässä tietenkin on se, että en neulonut itse tyynyjä, siis minä joka on joskus aikoinaan tehnyt itselleen ja tyttärelleen vaatteetkin, toki jopa vielä nykyäänkin tulee ommeltua ihan vaatteitakin ja todellakaan kankaistahan ei olisi ollut pulaa, kuin ei myöskään täytteestä.
Noh, joskus näinkin.

Joulu tulee kovalla rytinällä, taas on se aika kun kaivaa esiin nuo nyprättävät. Tänä vuonna ajattelinkin tehdä isoon siis todella isoon joulupalloon kranssin ympärille ja kattoon roikkumaan, hmm pakko laittaa sisätiloihin, ei ole terassilla vielä katetta päällä.

Tässä on ollut ihan yksinhuoltaja olo viime aikoina, Kultsu on painanut ylitöitä illasta toiseen. Kun ei vetäis piippuun.

Hei nyt särkee pää on mentävä pillerikaapille.
Vitutuskin jo laantui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti