sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Lomalle lomps...

Syyslomaviikko,  ja niin ansaittu !!!!!!
Paljon pitäisi tehdä, noin niinkuin periaatteessa :) saas nähdä kuinka ämmän käy.
Toisaalta loma on aina lomaa, mutta olis ihan jees saada muutama rästihommeli tehtyä, et ei sitten jää kiusaamaan juuri ennen Joulua.
Niin Joulu on kovaa vauhtia taas tulossa, ei ole allakassa kovin montaa viikkoa....
Ja sitä paitsi, se tulee joka helvetin vuosi yllättäen ja äkkiä, vaikka kuinka yrität varautua ja olla ajoissa liikkeellä.
Heh.
Kaupoissa aletaan vetään joulurekvisiittaa esille, oikeastaan on vedetty jo kuin varkain kuukausi sitten.
Puolitoista kuukautta sitten vastaanotin ensimmäisen sähköpostin, missä oli erään nettikaupan sivuille linkki ennakkokatselmukseen mitä Joulu tänävuonna tuo tullessaan. Voi tsiisös.
Meni maku oikeastaan koko hommelista.
Mutta juu, yksi asia on mitä en ymmärrä ihan oikeesti.
- ne helvetin jouluvalohässäkät on pakko vetää roikkumaan noihin puihin ja pensaisiin ihan liian aikaisin, ja mieluummin mitä kirjavimmat niin sen parempi.
Oliskohan siinä se vanha perisuomalainen synti takana? Tiedäthän, pakkko vetää ne ensimmäisenä, ennen kun joku muu naapureista ehtii ennemmin.
Hah.
Jotenkin menee maku koko touhusta, jos liian aikaisin aletaan koristushommiin.
Mutta hei, jokainen tyylillään, tottakai.
Mulla on tapana laittaa joulunalusviikolla, tai aatonaattona iltapimeällä koristukset, ja purkaa luonnollisesti pois jo tapaninpäivänä tai viimeistään heti ensimmäisenä arkipäivänä pyhien jälkeen.
Mutta hei herneet pois nenästä ja muistaa että jokainen taplaa tyylillään.

Osallistuin tuossa erääseen tutkimukseen noin kk sitten, jossa kysyttiin elämän muuttumisesta vuosien varrella.
Mä ristin sen onnettomuudesta - onnellisuuteen tutkimukseksi, joka herätti tutkimuksen tekijässä pienoista hilpeyttä. Mutta kokonaisuudesta, onnettomuudesta - onnellisuuteen tutkimuksessa, loppujen lopuksi ei tutkija enää löytänyt niin kovin paljon hilpeyttä.
Tuon tutkimuksen aikana oikeastaan tajusinkin kuinka paljon vuosia ihminen heittää hukkaan vain yrittääkseen olla onnellinen. Mutta toisaalta kaikki paskahan on käytävä läpi että voi löytää sen lopullisen kokonaisuuden olla onnellinen, mutta taas toisaalta, on olemassa ihmisiä jotka ovat onnettomia vuodesta toiseen, ja sallivat sen itselleen, kärsien ja keräten martyyrikruunua päänsä päälle, ja valittaen.
Joo-o voi olla että itsekkin ehkä mahdollisesti onnettomaksi vielä ryhdyn tai joudun, mutta samoja virheitä en luultavasti enää tee, enää en yritä väkisin enkä niele paskaa ihan vaan toisen mieliksi.
Onhan lempilainaukseni - paskalla ei tee mitään jos ei ole peltoakaan.

Tosin nyt mulla olis muutama hehtaari mille sen paskan vois levittää.
:)

Mä jatkan loman viettämistä pohtien hommia, joita ehkä/mahdollisesti tekisin.
Pihahommia, juu-u
 Lehtien puhallusta, muutaman pajun riiskun vois katkoa,  lumilapio ja kola vois olla paikallaan laittaa omalle paikalleen noin niinkuin helposti saatavaksi....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti