sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Nautintoja

Koko päivä ulkona, aamusta iltaan. Paljon tuli tehtyäkin. Ja nyt illalla saunassa möllöttelyä ja kylmä lonkero. Mahtavinta kaikessa oli se kun menee saunan jälkeen takaterassille totally naked, ja ihosta lähtee suuri höyrypilvi. Iho saunan jälkeen käy kuumilla ja kun ilman lämpötila on vain pari astetta, se nautinto................

Kävin tosin kesken saunomisen tupakalla, ja Mandi  oli aika huonona, kun ei päässytkään saunaan mukaan tälläkertaa. Motkotti aika äänekkäästi, kun tajusi missä olin ollut. Mandi rakastaa saunomista. Kun avaa molemmat lasiovet ja antaa luvan, muksu pomppaa saunan ylälauteelle selälleen nauttimaan. Molemmat koirat ovat olleet intohimoisia saunottelijoita. Mandi on vaan niin pirun vaikea saada lauteilta pois, niin on vähennetty neidin saunakertoja.

Illat pimenee pimenemistään. Henry odottaa jo lunta. Mä en niin välittäis koko lumesta. Mua ei ihan oikeesti kiinnosta ihan hirveesti taas kolailla tota pihaa talvella, en edelleenkään ole sitä lumilinkohärveliä oikeastaan edes viitsinyt opetella käyttämään. Joo onhan se ihan kiva välillä kolailla, mutta kun se saatana on jokapäiväistä ja monta kertaa päivässä niin alkaa mehut loppumaan. No thanks. Mutta ehkäpä talvella saatte lukea kuinka vittumaisen mukavaa taas on ollut kolailla.
*_*

Illat on mennyt viuliaan, kun on taas jälleen kerran iskenyt "sisustus-kausi".
Mummunkämppään otettiin uudet yöpöydät, tai oikeastaan sellaiset pienet lipastot, ja uusi senkki. Niin ja hyllykkö kanssa. Vitutti kun tavarat tuli niin huomasinkin et no niin ja kasaamaan. Olinkin missannut sen pienen tekstin, - huonekalut toimitetaan kasaamattomina.
Noh ei se mitään.
Kaikki olis ollut hyvin jos vaan noi edellä mainitut olis jouduttu kasaamaan, mutta kun tuli otettua tonne takkahuoneeseenkin iso kirjahylly, ja muutama seinähyllykin vielä. Voi sylky.
Oli meinaan käsissä rakot ja otsa täys kyrpää.
Noh rakot on jo parantuneet kun sitten tajusin että voin kasailla noita vermeitä hanskat kädessä. Ja kyrpä on otsasta jo hävinnyt ihan muualle, palatakseen taas takaisin sitten  kun on tarvis.

Eilen illalla oli aika mahtavia taivas-näytelmiä. Tähdenlentoja, joita katseltiin Kultsun ja Henryn kanssa. Henry otti mahtavan kuvan kuusta. Mutta huomasinkin, että ei ole pojat siirtäneet niitä koneelle vielä, laitan tänne sitten jossain vaiheessa. Itselleni tuli aika mielenkiintoinen otos tuossa etupihalla. Sain melkein sätkyn kun katsoin jälkeenpäin sitä. Häiriötekijää ei ollut lähelläni ja silti kuvaan taltioitui jotakin....jokainen voi itse mielessään pähkäillä sitä katsoessaan mikä se on. Spookie.................mutta sehän me täällä asuvat jo tiedetäänkin. Vai mitä Teija?

Harwall:in  original tekee tehtävänsä ja haukotukset tulevat nyt jo niin pitkinä sarjoina, että tämä tarkoittaa vain ja ainoastaan yhtä asiaa. Tupakalle, Kultsun eväiden teko ja vaakataso.

Toivon kaikille hyvää  viikkoa, työniloa ja leppoisia päiviä vaikka pomo niskaan huohottaisikin.
Ja sitä paitsi huomenna tähän aikaan voi iloisena todeta että huomenna on jo tiistai !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Tässä siis spookie kuva



Outoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti