sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Kärsimyksiä

Edellinen postaus kun oli Nautintoja, on syytä päivittää nyt Kärsimyksiä.
Syystä että vietin järkyttävän krapulapäivän eilen. Hyi helvetti, olotilani on vieläkin sen kestokankkusen puolella, tosin tänään ei tarvitse, luultavasti, tai ainakin toivon, viettää ämpärin kanssa halailupäivää.
Elimistöni tosin koki eilisen päivän aikana täydellisen puhdistuksen väriskaalassa punaisesta - vihreään. Voitte vain miettiä mitä kaikkea värejä siihen väliin mahtuu. Sadistista kirjoittaa näin.
Perjantai-ilta oli mukava tiettyyn rajaan asti. Yleensä niin saattaa käydä, että jossain vaiheessa joku asia alkaa tökkimään pahasti, ja se on sitten siinä.

Hyvää ruokaa, hyvää juomaa.....
Musiikkia meteliä ja kaikkea kuppilamenoa...........
Ja seuraus on tietenkin paha olotila. Ehkäpä, jos vaikka vetäis sarjat joka viikonloppu, ei kärsis kanuunasta, mutta jos harrastaa nollausta kerran vuodessa, voi vain olettaa että krapula on ikimuistettava.
Tietenkin on ihmisiä jotka eivät kärsi krapulasta ikinä, tai eivät sitä ainakaan tunnusta. Mä en kuulu niihin ihmisiin.

Kotona minulla kuitenkin oli parhaimmat nurset, mitä voi toivoa. Mandi > puolisokea koiramme vietti mamman vieressä ihan koko päivän. Välillä tarkistaen että kaikki on kunnossa tökkien kuonollaan kainaloon tai kaulaan. Henry, vaikkakin kuuli varsin hyvin että sisälmykseni paloivat halusta hyökätä ämpärin pohjalle 5 min välein,  toi mammalle paahtoleipää ja itsetekemäänsä munavoita, ja suklaata, muistutti kyllä, että ei häntä haittaa vaikka en saisi alas mitään mutta yritä nyt kumminkin, täytyy saada mahaan jotakin. Ja rakas mieheni teki soodavettä, kun kaikki muu oli liian makeaa,  pesi pyykkiä, käytti kuivausrumpua, kävi kaupassa, ja oli muutenkin hyvin osaaottava, tosin huomasin kyllä kuinka hän pidätti nauruaan.... silitellen poskeani.
Ja tyttäreni muisti aamusta kysyä puhelimitse onko äipällä pitkäperjantai, joka taas juontaa juurensa erääseen samanmoiseen illanviettoon vuosia vuosia sitten.

Ihana, osaaottava perhe, en vaihtais mihinkään.

Lähden kärsimään jälkimaininkeja.........ei oikein irtoa juttua nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti