lauantai 13. marraskuuta 2010

Naiset otsikoissa

Tämän viikon aikana on naiset pyörineet hurjasti otsikoissa.
Elinkautinen, rattijuoppo jonka koirat jouduttiin lopettamaan ja lapset loukkaantuivat, tulipalossa kuollut, tapettu raa ´asti........
Mitä helvettiä täällä tapahtuu, tasa-arvoa?
Mikä ihmisiä vaivaa, miksi tämä urpotar on vetänyt mömmöjä ja viinaa ja ottanut lapset kyytiin, ja vielä koiratkin. Voi saatana, tollasia pitäis oikeasti opettaa vähän isän kädellä.
Luultavasti tämäkin akka itkee että se syy oli viinan, ei hän olis muuten...

Viinaahan ei voi syyttää mistään, heikko on ihminen jos syyttää omista töppäilyistään viinaa, jonka on kurkkuunsa kaatanut vapaaehtoisesti, ällöttää tollaset ihmiset jotka ei ota vastuuta teoistaan itse, vaan sysää kaiken juopumuksen takia tehdyksi. Jos mä itse syyttäisin viinaa omista joistakin teoistani, vois olla jotakin todellakin toisin.

Ja noi eläinrääkkääjät on kans sellasta kamaa että voi oksennus.
Ne vois pistää kans samantien kaltereiden taakse, mitähän nekin miettii tekosiaan tehdessään, vai syyttääkö nekin jotain yliluonnollista käskyttäjää.

Siis juu miksi ei ihmiset ota vastuuta omista teoistaan, ne sysää ne jonkun muun niskaan aina.
Aina joku muu on syyllinen, vaikka olis kuset housussa, luultavasti joku oli kertonut niin hyvän vitsin, että nauratti kuset housuun.

Eihän muakaan kukaan juottanut pakolla humalaan muutama vuosi sitten niin etten pysynyt pystyssä ja putosin jopa kadun rotvallilta siinä istuessani, ja himassa putosin talonpohjaa varten kaivettuun monttuun, ja seuraavan päivän oksensin pihalle kaiken minkä suuhuni pistin.
En mä siitä syyttänyt ketään muuta, oma moka, mitäs join.
Mutta onneksi joi kaikki muutkin......
Sen reissun jälkeen vitutti vain se, että perintöpiikkarit oli savessa, nahkahousut savessa, ja nahkatakki niin ikään savinen, että ei niitä vaatteita voi enää käyttää. Niitä on hyvä aina välillä mulkasta jos tekee mieli vetää kunnon nollaukset, ei tee enää mieli, kun muistaa sen seuraavan päivän. Tosin nykyään tulee jo saunakaljastakin kajander ton Mr. Menieren takia, (vai johtuuko se jo tästä iästä) että vähiin on jäänyt nollaukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti