perjantai 30. joulukuuta 2011

Kieltoja

Ei saa myydä....
Tupakat piiloon...
Oluet pois maitokaupan hyllyltä....

Mitä vielä. Missä ihmeen valtiossa me eletään?
Mennäänkö kohta viinakauppaan, jossa tiskin takana on tiukkapipoinen, tarkkasilmäinen ja työnsä liian kirjaimellisesti ottava myyjä.
Kysyy papereita ja laskee kuinka paljon saa myydä viiniä, olutta- ja onko se pilsneriä-kolmosta-vai nelosta, kirkasta viinaa ja laskee prosentteja. Haluaa ehdottomasti laittaa pullon, paitsi jos ikää on sopivasti- pullot, ehdottomasti paperipussiin ja vielä mieluummin mustaan että varmasti kukaan ei arvaa mitä siellä on, käärii vanhaan sanomalehteen että pullot eivät kolise. Ja ei toivota hauskaa iltaa, eikä toivota tervetulleeksi uudelleen, vaan miettii mielessään, millä keinolla saa estettyä seuraavan ostosreissun pitkäripaiseen ko henkilöltä, ja niiltä muilta jotka haluaisivat ostaa sen viininsä sunnuntain päivälliselle. Mutta jos ne pullot jemmataan sinne kaappiin ovien taakse siellä pitkäripaisessa, ja vielä peitetään ikkunat pahvilla. Mieluummin tietysti jos sais alkot sijoitettua johonkin keskustan kellariin, se olis parempi. Ja mahdollisimman kauas toisistaan, siis ei niinkuin nyt.

Tupakathan jo onkin piilossa, ja saat arvuutella kassalla mitä nappulaa painat, saatko norttia vai vihreetä dunnhilliä, vaikka olisit halunnutkin punaista bonusta sen maxi-askin. Ja kun kysyt kassaneidiltä, neiti etsii katalogista sen bonuksen numeron jota sitten painat, ai niin mutta se olikin se normiaski, otetaas uusiksi, ja aikaa menee, kun se saatanan aski juuttui sinne ulostuloväylään. Mut ei se mitään nehän on nyt pois kiusaamasta nuorisoa, ja muita tupakoinnin-vastustajia. Ja seuraavat kassajonottajat kiukustuu ja mulkoilee. No mähän painelen vaikka vahingossa vääriä numeroita, ihan vaan toisten kiusaksi, huokailkoon.

Kondomit pitää saada ehdottomasti pois näkyviltä. Hyi nehän vahingoittaa nuorisoa, suorastaan yllyttävät nuorisoa naimaan, tai ainakin kokeilemaan, ja valmista kamaa, siinä moni jää koukkuun ja pahasti. Ja kun on fyrkat loppu, niitä sitten varastetaan että päästään taas....nuorisollahan ei ihan hirveesti kai ole valuuttaa kun lamakin kerran on tulossa.
-KORTSUT KAAPPIIN HETI.

Tietyt lehdet pitäisi laittaa kassaneidin taakse, ne kun antavat väärää kuvaa normielämästä. Mieluummin vaikka niin että irtonumerot pois myynnistä, ja jos joku haluaa maksaa tietystä juorulehdestä, tilatkoon sen ja posti toimittaa sen sitten ruskeaan paperiin käärittynä.

Karkit ja kaikki makea pois hyllyiltä ja kaappiin, nehän vaurioittaa makuaistia liiallisesti käytettynä, ja  saat äkkiä Andy-hampaat, tai siis sellaiset entiset Andy-hampaat.
Sitäpaitsi jos ne makaa hyllyillä edelleen, saa lapset ihan väärän käsityksen ko tuotteesta: se on terveellistä jatkuvasti käytettynä, kun se kerran on esillä.

Ja vastahan esim. hieromasauvat tuli hyllyille vapaaseen ostoon, tai vapaaseen ja vapaaseen, onhan noita saatu. Heti just nyt pois, nehän tekee suomalaisista täysiä pervoja, asian ydin jää  hieromasauvojen tai ms. varjoon.

Kaikki playstation yms. pelit pois - ne koukuttaa, jokaisen joka itselleen ko vekottimen tai pelin hankkii. Siinä sitten jää perhe heitteille kun faija vaan pelaa, tai mutsi paukuttaa tetristä. Tai lapset kilpaa yrittää pelata silmäluomiensa kanssa, niin jää koulu, ja työttömyysaste kasvaa.

Kun viinaa rajoitetaan, kaikki hajusteet ja hammashygieniaan tarvittavat kamat pois, niistä saa kännit kun tarpeeksi vetää, tosin paskat voi tulla housuun ennen kännejä. Tai nenä voi olla rakoilla.

Voi kistus, maailmasta löytyy paljon kiellettävää, kun oikein alkaa miettimään. Missä on se työryhmä kansanedustajia jotka kiertävät kaupoissa ja miettivät (?) mitä oikeesti pitäis laittaa lukkojen taakse, eikä vaan tietyt "aktivistit", jotka eivät siedä sikaarin tai tupakan tuoksua. "Aktivisti" luultavasti käyttää jotain sellasta hajustetta mikä aiheuttaa muille jopa migreenin, mut eihän sillä ole väliä.
Tai käyttää jotakin tosi pomminvarmaa myrkkyä että saa sen vessanpönttönsä puhtaaksi kolmen viikon välein.

Kielloillahan on taipumus kääntyä vastaan.

Huh huh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti