tiistai 14. kesäkuuta 2011

Maanantaista tiistaiksi kuin varkain

Väsymys jatkuu, kas kummaa, miksiköhän.
Koko viimeviikko oli menoa, ja tuntuu että meno vaan jatkuu. Tänään ei ole menoa, mutta olen ottanut tämän illan tehtäväksi jynssätä lattiat. Keittiön laatat kaipaavat ehdottomasti kunnon pesua. Samoin takkahuone-kodinhoito-pukuhuone-laatoitus on jynssättävä. Kokeilin tuossa erästä "laattapesua", mainoksen uhrina- puhdas koti vetää puoleensa.... paskan möivät. Surkea pesuaine. En saanut siitä minkäänlaisia kiksejä, ja ei kyllä lattiakaan. Noh, vanha pesuaine löysi tiensä ostoskärryyn, ja Mandin tahmaiset tassunjäljet lähtevät kuin itsestään. Mandilla alkaa olla pian taas vuotopäivät käsillä, reppana rassukka, ja näyttää siltä, että nyt on taas Mandilla takapää jännittynyt. Kävelee vähän huonosti, selkälihakset tuntuu vielä olevan hyvät, mutta ne menee äkkiä sitten kun takapää on koko ajan jänteessä.
Paska juttu. Tuntuu että selkä on Mandin tosi heikko kohta, maha vetää mitä vaan, eikä mahalle tapahdu mitään vaikka söis pieniä kiviä.

                                Päivä vaihtui välillä tiistaiksi-------

No niin tässä olikin vuorokauden mittainen paussi. Pistin eilen siinä lattiat puunaten kunnolla, jynssäsin jynssäsin jynssäsin. Ja mikä lie saanut koko kylppärinkin harjaamaan, seiniä myöten.
Mandin kunto taas vähän huonompi. Onneksi lepäilee ja pystyy lepäämään. En vaan tajua, ihan oikeesti. Mandi on nätisti, ei ole riekkunut yhtään enempää kuin ennenkään, ei ole hyppinyt ihmeellisyyksiä.... miksi sitten taas noin. Surettaa ihan sikana.
Lääkäriin aika tilattu, eivät pitäneet vielä kiireellisenä, viimeksihän kävi niin että Mandi ei saanut oikein henkeä kun oli niin pinkeenä. Kovia kokeva yksisilmäinen mimmi. Pystyy kuitenkin kävelemään jonkun verran, ja kyllä mamma sitten kantaa.............
Ruoka ei ole maittanut kunnolla, eikä oikein ole juonutkaan, mehujäätä on suostunut vähän ottamaan.

Huomenna kuuntelemaan Hyas tulokset. Saa nähdä mitä löytyy vai löytyykö mitään.
Huomenna olisi iltasella vielä eräs "keikka," henkimaailman asioita lisää etsimään ja kuulostelemaan jos saisi vielä enemmän irti nykytilanteeseen verraten. Olisko se sitten itsensä kehittämistä lisää tuolla saralla.  Lisää kehitetään kesälomalla, kunhan sinne asti päästään. Asiat pikkuhiljaa selkeytyvät ja osaset loksahtelevat omille paikoilleen. Sitä bonjaa nyt mistä juontaa juurensa kiinnostus tiettyihin asioihin. Noh mutta siitäpä sitten joskus enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti