torstai 2. kesäkuuta 2011

Helatorstain kuulumiset, luonnottomasti tai luonnollisesti

YHtä hauskaa ja mahtavaa on Mandi-neidin kanssa mennä samaan aikaan suihkuun, ja kylvettää. Neiti on niin onsku kun pääsee kylpyyn. Mutta on se sitten sen jälkeen "kuin uitettu koira" tottakai. Turkki kihartuu nätisti kun antaa vaan kuivaa eikä harjaa, tai nypi. Mandiahan ei muutenkaan trimmata eikä nypitä, se saa olla ihan rock. Eri asia olis sitten jos näyttelyyn vietäis, tottakai, mutta eipä tuota rukkaa huolita näyttelyyn kun on toinen silmä syntymäsokea.
Nyt nukkuu tyytyväisenä Kultsun jaloissa sohvalla, taitaa Kultsukin nuokkua, oli meinaan duunissa tänään vaikka onkin Helatorstai, ja melkein kaikilla duunareilla arkipyhävapaa.
Sellasta se välillä on. Yleensä se olin silloin aikoinaan minä kun olin pyhätkin duunissa, heh, osat vaihtuneet....

Anyway, mä sain päiväni tänään kulumaan helvetin hienosti. Oikeastaan sain aikaan aika paljonkin tänään, vaikka aamu ensin näytti tahkoovan. Pyykkiä koneeseen, pyykkiä narulle, sieltä siitepölyn puhdistukseen rumpuun, takaterassin pesin, kasvihuoneen kasvit kastelin ja nypin mitä piti, pihalla kaikki kukat, puut, pensaat kastelin oikein sitten niinkuin umpimäräksi, ei ihan heti varmaan huomenna tarvii kastellakkaan. Päärynäpuu oli vähän huonolla hapella auringon polttaessa, mutta piristy kummasti, kun valutin vettä puun juurelle parin röökin ajan. Ikävä kyllä viiniköynnös on nyt sitten ihan dead. Mikä lie kapi iskenyt. Noh täytyy hankkia uusi, ja vaihtaa paikkaa, että ei tauti tartu. Keittiö puunattu. Välillä toimittu Henryn kuvausmallina ulkona ja sisällä, hymyillä ja ilman.

Seuraava projekti olisikin sitten etuosan terassin teko. Kilometri uritettua painekyllästettyä on nyt ensimmäiseen vaiheeseen tilattu, saas nähdä mihin piisaa. Luultavasti joutuu hankkimaan lisää, mutta onneks se on sellasta kamaa että sitä saa, vaikka tilais sitä sitten kun eka satsi on käytetty. Ettei käy niinkuin olohuoneen lattian kanssa. Eipä saatukaan enää samaa kamaa ruokailuhuoneen lattiaan, joten molemmat sitten pitää uusia, luulisin.
Tosin, luulen että se kylpytynnyri on seuraava projekti. Sille pitää valaa ainakin kuution vetävä plintti, joka tarkoittaa pihan kaivamista, täyttämistä, valamista. Voi persereikä. Onneksi se tulee sellaiselle paikalle, että sitä osaa pihasta ei ole vielä edes oikeastaan suunniteltu.
Oli oikeastaan joo löytö se tynnyri. Yleensähän ne on sellaisia pyöreitä jollain paneelilla päällystetty, 4 - 5 - 6 henk. kai.
Tää on 6 kulmainen, massiivipölkyistä valmistettu 8 henk. tynnyri. Jees, jo siinä on kiva möllötellä kun pakkanen panee korvia. Henry tosin on edelleen uima-altaan kannalla, mutta... järvi on lähellä.

Kävin siellä magneettikuvassa eilen, olin sen verran poikki että nukahdin sinne saatanan tötteröön. Metelihän oli tietenkin kova, mutta ei haitannut, noh ei mua ole koskaan kova meteli haitannut, olen mä joskus jossain keikallakin nukkunut, ja ihan oikeasti, selvin päin. Sitä kun on tarpeeksi poikki, ja univelkaa, nukkuu vaikka missä. Olen joskus nuoruudessani nukkunut muuten eräässä duunipaikassanikin perunateatterissa, perunasäkkien päällä.
Tätsky ihmetteli kun uneksuin tötterössä, ja ihmettelipä sitäkin kuinka oikeesti joku voi nukkua tuon kuvauksen aikana siinä metelissä. Onneks en ole ihminen joka kuolaa unissaan, tunnen nimittäin sellaisiakin *.*
Noh käsi kuvattiin ja 15 pvä saan tulokset. Tuleeko puukkoa vai nou. Toivottavasti saadaan jollakin muulla keinolla kuosiin työtä tekevä käsi, leikkaus kun yleensä on 50/50. Ei mitään takuita onko käsi leikkauksen jälkeen toimintakuntoinen.
Ja sitten sylettää, jos duunit jää.
Onneksi nyt kuitenkin on tuo vatsa suht kuosissaan. Närästys pysyy kuosissa lääkkeillä, mutta siinäkin on oma ongelmansa jos läppä leikataan, sekään ei välttämättä toimi sen operaation jälkeen, noh tyrä pullistelee sisäänpäin mutta pullistelkoon, painaa sisäelimiä välillä niin että tähtiä näkyy.
Jännä juttu noin yleensä ottaen. Kaikki lekurit on viimeisen vuoden aikana sanonut samat sanat: takeita leikkauksen onnistumisesta ei valitettavasti voi antaa.
Voi helvetti jos se lekuri silloin vuosia sitten olis sanonut jo nuo sanat kun rinnat pienennettiin, olisin varmaan kantanut "reuhkani" ihan mielelläni, ei olis tarvinnut kantaa sitä kipua kolmea vuotta leikkauksen jälkeen ja pelätä pahinta.
Onneksi korjaava toimenpide tehtiin heti kun plastiikan ylilääkäri otti asian hoitoonsa, tosin sekin vaati sen että vittuunnuin muihin lääkäreihin ja otin yhteyttä "ohi delegaation"sähköpostitse. Oli jännä huomata, kuinka nopeaa toiminta oli. Puhelin soi 10 min sen jälkeen kun olin lähettänyt sähköpostia.  Tosin, kaikilla se ei olekkaan kuulemma toiminut niin.

Suhteita vai? Ei, kun oikea nimi oikealle henkilölle.

Noh huomenna duuniin, onneksi hiljainen päivä tiedossa. Pääsee helpolla.

Ai niin kerkisin siinä tänään ottaa 40 min.  "Enkeli-tripin", huikeaa tietoa taas. Olo oli kuin "uudestisyntynyt" tuon 40 min jälkeen. Se on aina yhtä mielenkiintoista ja huikeaa.  Kellot on myöskin toimineet, meillä kaikilla. Edelleen.
Odotan innolla seuraavia tapaamisia.  Paljon kun tapahtuu välillä kaikkea yliluonnollista, tuntuu että siihen juttuun jää koukkuun pahemmin kuin röökin polttoon, heh.

 Nyt on aika lähteä vaeltelemaan. Hyvää yötä, aamulla aikainen herätys, 5.00. Hei mut se onkin tunnin myöhempään kuin normaalisti, Kultsulla onkin vapaapäivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti