tiistai 5. huhtikuuta 2011

Letkun nielentää ja vitutusta

No niin. Tänäänhän oli niin persereikä-päivä töissä et oksat pois.
Minullahan alkoi vasta tänään, tiistaina, työviikko, koska eilen maanantaina olin siellä toisessa letkun-nielemis-projektissa.
Jees, oli hauskaa, siis nimenomaan hauskaa.
Oikeesti.
Sain esilääkityksen tuon Mr. Menieren takia, ja hups kuis ollakkaan, kun olen laihtunut viitisen kiloa sitten viimeisen esilääkkeen saamisen, oli annostus sama, ja nythän se olikin liikaa. No, liikaa ja liikaa....
Kultsulla oli hauskaa kun olimme odotustilassa odottelemassa kutsua letkun luo.
Hauskuutin ilmeisesti omilla jutuillani aika reippaasti tuon tunnin aikana, sen verran näytti olevan hymy herkässä.
Itse en kuitenkaan ihan kaikkea muista, mitä tuli suollettua.
Pystyssä pysyminen oli suht vaikeaa, kas kummaa.................
No mutta kaikenkaikkiaan homma meni niin sanotusti suoraan suoleen............
Taas jälleen kerran odotellaan tuloksia muutaman viikon päästä, leikkausta vilautteli, mutta mutta..... ei vois oikeesti ihan hirveästi nyt napata mikään leikkaus, toisaalta sit sais töistä sairaslomaa ja se olis jees, sen verran vitutuskäyrä on korkealla ihan vaan koko paikan suhteen.

Voi perkele että Mandi on mainio, Kultsu on opettanut Mandin kuljettamaan Kultsun eväskassin eteisestä keittiöön. Ja sitten saa palkinnon kun kassi on toimitettu. Mandi menee häntä pystyssä kassi hampaissa ja mölisee mennessään.

Tuli siinä sitten tehtyä lumitöitäkin, juu-u lumi on sulanut pihaan niin kovin että loskaa on ihan mielettömästi. Hyvä et pääsee ajamaan pihaan tuolta tieltä. Joten ajattelin siinä työn jälkeen purkaa agressiot lumi hommiin. Luulis et olis sydän talvella jo saanut tarpeeksi lumitöistä, mut ei vielä pitää änkeä ulos lumilapion kimppuun.

Kas kas, hatunnosto lääkärille.
Oli saanut tänään tiedon röntgen lääkäriltä, tai siis lausunnon, ja päätti samantien soittaa minulle. Hieno homma. Tutkimukset jatkuu, vasemman poskiontelon osalta, :(
Paska juttu.
Kuukausi vielä lääkkeitä ja sitten se onkin puukkoa, jos ei lääkkeet auta.
Luulen että ne TODELLAKIN auttavat. Puukko ei niinkään miellytä.
Keuhkokuvat olivat suht puhtaat veriarvoissa ei ollutkaan mainitsemisen arvoista, hemppa oli pudonnut mut se ei ole hälyttävää, onhan mulla joskus kakruna ollut alle 100.
Vielä kolme viikkoa paska jäykkänä ja saa tällä erää viimeiset tulokset tuosta tähystyksestä.

Ja ai niin, ja kädestä alkaa tutkimukset kunnolla sitten kesäkuussa, magneettikuvaa ja kirraa.

Noh, romu mikä romu *.*   :)

Ei vaan, niin kauan mennään kun perse kestää, niin se entinen tyttökin sanoi.

Mut hei kevät tulee. Kasvihuone kaivettu lumen seasta, pitäis se pestä, ja asentaa lämpömittari, sais viedä pikkuhiljaa noita taimia sinne, alkaa olemaan viidakko kohta täällä sisätiloissa.
Ja uusia taimia täytyy saada alkuun tänne sisätiloihin....
Voisin oikeestaan vaikka lopettaa duunit kokonaan ja heittäytyä työttömäksi, näin kevätaikaan, ja sitten ku  laiskistuis oikeen kunnolla, vois jäädä vaikka ihan kokonaan työttömyyskassan turviin. Olla vaan ja möllöttää ja valittaa.... heh :)
Sissoo ja silleen.

On tää vaan niin kivaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti