perjantai 18. maaliskuuta 2011

Ylenmääräistä hysteriaa

Luin lehdestä ilmoitusta, missä oli tekstissä että paikkakunnalla on nähty     I L V E S.
No ei siinä vielä mitään vaikka lehdessä niin lukikin, mutta kun tuo lukemani teksti siirtyi ylimääräisiin kuuleviin ohimeneviin korviin, oli sitten valmis hysteria paikallaan.
HerraJumala sitä mekastusta, ihmettelyä ja tietenkin huutoa että  EI TÄÄLLÄ VOI OLLA VILLIELÄIMIÄ TÄÄLLÄHÄN ON ASUTUSTA VAIKKA KUINKA PALJON ENÄÄ EI VOI MENNÄ EDES ULOS JOS SATTUU ILLALLA HYÖKKÄÄMÄÄN VAIKKA SUSI KIMPPUUN.........

Ei jumalauta.

Otetaan sana sieltä toinen tuolta, ei kuunnella, vedetään omia johtopäätöksiä, tahi jos tekstiä vaikka luetaan, otetaan sieltä vain muutama sana kun ei viitsitä lukea ajatuksella, ja tai muutama numero, ja puhutaan omia päätelmiä totena, KUN LEHDESSÄ NIIN LUKI..

Ei helvetti.

Ja yleensä vielä levitetään juttua eteenpäin on se sitten ymmärretty tai väärinymmärretty. Yleensä väärinymmärretty juttu saa mahtavat voimat liikkeelle. Jopa lynkkaus saattaa tulla monelle mieleen, jos jotakuta palkitaan, kiljutaan ja mesotaan miksi tuo saa 1250 € kun muut saa vaan 25 €. Kun koko alkuperäinen juttu meni niin että kaikki 1250 palkitaan 25 €.

Ei vaan mene jakeluun..............

Muistan kun aikoinaan jossain Euroopassa oli joku pyssymies linnottautunut erääseen päiväkotiin, ja oli ottanut panttivankeja. Noh eräässä työpaikassa oli otettava kokouksen aiheeksi ovien lukitseminen.
Ei vittu, joo tajuan huolen, kyllä, mutta tervettä järkeä saa käyttää, jos sitä oikeesti löytyy jostakin aivolohkojen sopukoista.
Tollaset asiat täytyy ajatella loppuun asti eikä suinpäin lähteä toteuttamaan jonkun vaatimusta,  kun hän niin kovin pelkää.
Okei, ovet lukkoon ja avaimet kaulaan.... Suurin osa olis etsinyt tulipalon sattuessa avaimia, kun ne vitun ovet on lukossa ja ulos pitää päästä, lukkolärpyköiden tilalla kun on avaimenreijät saatana sisäpuolellakin että siinä se suunnittelun kukkanen.
Ja ennenkuin joku olis siinä hötäkässä muistanut missä helvetissä ne omat avaimet onkaan olis luultavasti ollut savumyrkytyksen saaneita akkoja jalat levällään valmiina palomiesten tullessa, tai sitten kaikki olis ollut raatona.

Vittu mitkä kilarit....

Taidan nauttia viikonlopusta,,,,,,,,, viiniä,,,,,,,,,, suklaata,,,,,,,,,,, hyvää ruokaa,,,,,,,,,, rauhaa,,,,,,,,,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti