lauantai 19. maaliskuuta 2011

Tänään on hyvä päivä kaikesta huolimatta

Vaikka herätys olikin aika karsea kovan pääkivun vuoksi, ja katkonaisten yöunien vuoksi, ajattelin tehdä tästä päivästä hyvän, kaikin puolin.

Ensimmäiset aamukahvit on jo juotu, pääpilleri vedetty, ja muut tarvittavat nappulat, tässä toiset aamukahvit ja viikonloppu pääseekin jo käyntiin kauppailun merkeissä.
Tosin miehet käyvät VPD:ssä vaihtelemassa pelejä ja sitten on minun vuoroni. Joo-o voisin tietenkin lähteä isseksein kauppailemaan, mutta jotenkin on mukavampi mennä Kultsun kanssa kahdestaan. Varsinkin nyt kun Henrylle ei tarvitse hankkia juuri nyt mitään. Jännä juttu kun jotkut miehet karsastavat ihan suunnattomasti kauppailua naisten kanssa, Kultsun mielestä se on ihan ok, tosin mä olen sellainen kauppailija joka tietää mitä hakee ja ostaa nopealla päätöksenteolla esim vaatteet. En paljoa mieti ja pähkäile niiden 7 ihanan hameen kanssa. Jos joku niistä on se mikä oikeasti natsaa, otan sen ja jätän ne muut rekkiin odottamaan seuraavaa ostajaa. Tai sitten ostan ne kaikki, ja sitten jätän kuitenkin kaappiin lojumaan vuosiksi käyttämättömänä ainakin niistä 4. Onko tuttua kenellekkään?
Ehkä siksi minulla on vaatteita jopa pahvilaatikoissa, odottamassa, mutta mitä?
Olenkin viimeaikoina surutta pistänyt pois vaikka ihan käyttökelpoisiakin vaatteita. Ei sen takia että ne ovat isoja tai liian pieniä, ompelen niistä sitten sopivat.

Hei ei terve, ulkona sataa lunta, ja ajattelin tänään mennä kaivamaan kasvihuoneen etuoven kohdan puhtaaksi jotta saan tehtyä sielläkin jo jotakin. Sormet syhyää siemenpussien kimppuun, joo tiedän, olisi pitänyt laittaa ne jo vakoon :)

Mutta siltikin. vaikka lunta sataa hyvä päivä tulee.
Olen niin päättänyt.
Ajattelin jopa, että tänään en vittuile kenellekkään, siis ihan siististi olen *.*
Olotila tekee taas flunssaa, jo kolmatta kuukautta mennään niin että olo on tokkurainen päivän pari ja tosi kipeä, sitten on taas pari päivää että mitään ei ole vaivana. Ihmeellistä elämää.

Nyt toivotankin kaikille hyvää viikonloppua, ja toivon kaikille ainakin tästä päivästä hyvää.

Nyt käyn tupakalla, laitan itseni kuntoon käyn Isäni haudalla sillävälin kun miehet käyvät Tikkurilassa, jos vain suinkin kerkiän, mutta jos en kerkiä, vietän iltapäivän hetken Isäni kanssa. Tänään on hyvä päivä käydä haudalla, vaika lunta sataakin, aurinko ei luultavasti paista tänään, joten ei ole paha mieli, Isäni rakasti aurinkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti