torstai 17. maaliskuuta 2011

Syntisen mustaa

No niin siitäpä aikaa onkin kun viimeksi kymmensormijärjestelmää testasin. Aika kammo sana, kymmensormijärjestelmä. Heh.
Vieläköhän sitä kutsutaan siksi, siis tuota kymmensormijärjestelmää, vai onkokaan enää konekirjoittajia, jos sanelukone suoraan lykätään tietokoneeseen kiinni ja se ihan isseksein naputtelee sitten tekstiä A4 papereille...

Tuosta tulikin mieleeni, viimeöinen uneni. Katsokaas kun anoppi ja appiukko oli kylässä meillä muutaman yön, ts. viihdyttämässä meitä pienillä väittelyillään ja touhuillaan, niin viimeyönä sitten "päästiin" omaan makuuhuoneen sänkyyn nukkumaan, aaaaaaaaaaahhh, mikä fiilis. Nukuttiin Kultsun kanssa takkahuoneen vuodesohvalla, niin ja Mandi tietenkin myös, helvetti että on muuten hyvä vuodesohva nukkua, vaikka itse kehunkin, siinä vois ottaa aina silloin tällöin unoset ihan muuten vaan niin  pysyis kuosissaan. Ja parempi olikin että anoppi nukkui pää-makuuhuoneessa, mehän noustaan jo ennen kukon pierentää, elikkäs jo 4.30 pärähtää Kultsun puhelin ja samantien nousee tunnollisesti ylös, mulla itsellänihän on tietenkin torkutus-tapa, mistä tosin pitäis päästä eroon :)
Appiukko  nukkui "mummunkämpässä", jaa miksikö ne ei nukuksi vieretysten?
Anoppi sanoo että appiukko  kuorsaa niin perkeleesti ettei saa kukaan nukuttua, mulle se oli aika rauhoittavaa kuulla oven takaa sitä jylinää tosin, mä en kuuntelekkaan sitä joka yö.
Mutta appiukon puolustukseksi voin kyllä ihan hyvällä omallatunnolla kertoa näin julkisesti että kyllä se anoppikin kuorsaa, vetää oikein noin niinkuin pidemmän kaavan mukaan sitä korinaa. Kuuntelin jo edellisellä kerralla kun ne oli täällä kun itse jäin katsomaan telkkarista jotakin ja ihmettelin että mikä pää-makuuhuoneessa oikein korisee, noh anoppihan se siellä majaili.

No helvetti se uni, joo, ja tässä vaan jaaritellaan.
Katselin Kauniita ja Rohkeita unessani. Pääasia mikä siitä jäi mieleeni, oli se että nyt tämän Beth Loganin menehdyttyä, selviääkin, että Ridge ja Brooke onkin sisaruksia, ja Donnakin siinä samassa onkin sitten Erkin tyttö. No vanha Rautarouva Stephanie ei siitä hätkähdä, naureskelee sivussa lapsenlapsensa, Teräshermon, Steffyn kanssa, kuinka Brooke kauhuissaan haukkoo henkeään kun näkee "elämänsä ja kohtalonsa kävelevän ulos yhteisestä sisarkodista".
Elikkäs siinä asianajaja taas saa hommia, ja Forresterien muotitalo menee taas uusiin jakoihin.

Vähäks mua nauratti aamulla. Kelaa nyt jos noin kävis, siinä olis ollut ennustukset ja ihan ilman kristallipalloa.

No yleiskunto on häilyvällä kannalla. Edelleen tuntuu tauti tuolla kiduksissa notkuvan, hyökkää aina silloin kun duunissakin on helpompi päivä, ajattelee varmaan että olis sitten sellasta tasaisen tappavaa  kiirettä ja paskaa oloa kokoajan, ei mitään helpotuksia.

Mandi on selkävaivainen, pilleriä huuleen ja lepoa, ei hyppimistä sohville, eikä lenkille, ei portaisiin..... ja vaikka mitä kieltoja pienellä 4 vko "sairaslomaa", pullistuma selkärangassa. Toivottavasti selvitään ilman leikkausta.

Edellisestä taas tuli mieleen noi meidän sohvat. Sohvista oikeastaan otsikkokin on lähtöisin.
Viimeviikolla saatiin noi mustat sohvat, vihdoin ja viimein. 2 tuollaista divaaniosalla olevaa soffaa. Ainut mikä nyt hämää, kun seinäkin on musta.............
No, onneksi on Vallilan kangas tuolla kaapissa, oranssia mustalla pohjalla, kaunis... Kunhan saan sen pingotettua kehyksiin niin otankin kuvan tänne siitä ryhmästä.

Hei nyt kutsuu takapihan terassi, röökille.


Kevät saapuu, nauttikaa....... minä ainakin nautin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti