perjantai 25. helmikuuta 2011

Pakkasta alle 10............

Hip hei. Pakkanen lauhtuu ja mieliala sen kun paranee.
Pääsee ulostautumaan täältä sisätiloista noin niinkuin pisemmäksikin aikaa. Ja Mandi nauttii, ei tarvi neidin enää nostella kinttujaan vuoronperään kun pakkanen puree anturat rikki.
On se kivaa, nyt pääsee lenkille Mandin kanssa, vois silläkin vähän toi paino laskea, on meinaan tytöstä hieman pyöreä tullut, sellainen berliininmakkaratanko, kun laittaa takin päälle sille.

Oli vilinää pari päivää kun Teija ja lapset oli täällä räkää paossa.
Nico ceellä on niin hauska pakkaus, irvistelee Mandille ja marisee kun Mandi tulee liian liki. Nauravainen pieni mies.
Tänään kun lähtivät, oli Mandi tosi pahoillaan. Itki ja vinku, ulisi ja oli rauhaton. Ei edes herkku kelvannut. Nytkin makaa sohvalla ja mököttää. Onneksi pakkanen lauhtui niin päästiin edes vähän pisemmäle lenkille, se oli ihan hyvä juttu, tosin etsiskeli kovin Teijan autoa ulkoa. Reppana.

Viikko meni livakkaan, näin lomaviikoksi. Mitään en saanut aikaiseksi, paljon piti tehdä, mutta pääsin kuin koira veräjästä kun Teija ja lapset tuli. Noh, saanpahan noita rästitöitä tehdä vaikka arki-iltana jos jaksaa. Ja onhan viikonloput, mä kun voin tehdä vaikka lauantai-iltana kotihommia, kun ei tarvi viinaa kaataa kurkkuun, tai vaikka perjantai-iltana, silloinkaan ei välttämättä tarvii kaataa kurkkuun ees kaljaa. Kun se ei ole mitenkään välttämättömyys, kun ilman sitäkin pärjää.
Tottahan toki välillä on hyvä "tappaa sisäiset loiset" , en siis lasiin sylje.

Suunnittelin tässä verhojen vaihtoa, mutta helvetti, en osaa päättää mitkä verhot laittaisin. Paska juttu kun noita verhoja on tullut hankittua liikaa, jotkut keräilee maitotölkkejä minä verhoja :)

Ei vaan nyt pitää mennä kahvin keittoon. Vieroitusoireet kahvista on aika rajut, jos ajattelee että kyseessä on laillinen nautintoaine.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti