keskiviikko 23. helmikuuta 2011

3 lomapäivä

Lomapäivä 3. Pakkasta edelleen. Viimeviikon lopulla ajattelin että jatkan tuon surullisen kuuluisan  puuliiterin siivoamista. Mutta pakkasmittarin luvut vievät intoni samantien. Mihin se siitä karkaa? Ei mihinkään. Tulee leppoisammat kelit takuuvarmasti, joten silloin voin ulostautua sinne. Näinä päivinä voin etsiskellä sieltä polttopuita jos niitä siellä vielä on. Tunuu vain niin turhauttavalta siirtää vanhoja villalevyjä ja styroksin levyjä pois edestä toiseen nurkkaan, kun ne voisi samalla säkittää ja pistää menemään kaatopaikalle, mutta toisaalta, jos ne vaan nyt viskaa pois tieltä, ei tarvii palella pakkasessa.

Eilen oli käynti Hyvinkään sairaalassa, sain tuet oikeaan käteeni. Tämänhetkinen epäilys, ennen magneettikuvausta, on että oikeassa kädessä kauttaaltaan pehmytkudosvaurio. Taidan siis siirtyä vasuriksi.
Noh, vanha ystäväni, magneettikuva kertoo sitten kesäkuussa mitä siellä oikeasti on. Osasihan se kertoa kaularangastani ylöspäinkin paljon asioita silloin muutama vuosi sitten.
Kiva kaveri kun tietää niin kovin paljon.
Ensiviikolla pitäis sitten kokeilla työntekoa noilla tukihommeleilla, saas nähdä miten se onnistuu, on meinaan aika rouheita "ulokkeita".

Flunssa se tuntuu vain jatkuvan. Voi helvetti, eikö tää ikinä lopu. Lääkkeet on syöty mitä pystyin, mut tauti ei ota loppuakseen. Paskajuttu.

Ostettiin Mandille sellaiset töppöset tassuihin lauantaina paikallisesta tarjoustalosta. Kas vain ne olivatkin isot neidille, en koskaan muista, että neiti on pieni, mutta se ego on helvetin suuri.
No  ei kun vaihtamaan töppösiä maanantaina. Voi vittu, siellä olikin vain tyhjä pussi hyllyssä pienemmistä töppösistä.
Joku helvetin kleptomaani oli vienyt pussista töppöset. Tai joku jolla on pienikokoinen koira, oli ajatellut että kun se "fifi" -pölymoppi on niin hieno pitää sille hankkia 20 e arvoiset töppöset vaikka sitten varastamalla. Voi helvetin kusipää. Jos ei ole rahaa, ollaan ilman. Luultavimmin sekin varas on kertonut ystävilleen kuinka kalliit töppöset oli mutta oli vaan pakko OSTAA näillä pakkasilla koiralle tuollaiset.

Aivan tuosta tulikin mieleeni, eräs tuttavani siis joo sellainen jonka kanssa olen vaihtanut muutaman kärkevän mielipiteen kännipäissäni silloin joskus, noh, hän on ihan HIRVEÄN HIENO, kulkee nenä taivasta kohti, katsoen kanssakulkijoitaan arvostelevasti, puhuu  kirjakieltä tai ainakin yrittää kovasti. Siis tiedätte minkälaista ihmistä tarkoitan.
Ajelee autolla, jonka hän kuulemma osti säästämillään rahoilla. Ahaa, jus joo no miksi se sitten on sampo-pankin omistuksessa? Eihän hän suinkaan ole sitä säästöillään silloin ostanut, jos kyseessä on sampo-rahoitus.
Mikä tekee ihmisestä sellaisen, joka näyttää kodin seinien ulkopuolella olevansa parempi kuin muut ihmiset?
Jokainen tietenkin joskus haluaa nostaa sen nokkansa muita ylemmäs, joo, mutta jos niin tekee jatkuvasti on  mun mielestä jossain silloin vähän vikaa, päässä?
SIis oikeesti, ei me olla kukaan toista parempia, joo joku voi olla rikkaampi kuin toinen, voi olla isompi tontti kun toisella, hienompi kämppä kun toisella, so what, välii?
Loppupeleissä me ollaan kaikki samanarvoisia sillä viimeisellä matkalla.
Vain sillä on oikeasti merkitystä, minkälaisia me ollaan oikeasti, perusvittumaisia vai kaikkeen alistuvia, heh.
No varmaan tiedätte mitä tarkoitan. Siis ei meidän tarvitse kääntää aina sitä toista poskea ottaaksemme vastaan lisää lyöntejä, ei sekään parempaa ihmistä meistä tee.
En minäkään koe olevani parempi kuin joku muu vaikka turkki päällä kaupassa käynkin, käytän sitä sen takia että minua ei palelisi. Ja jokaisella pitäisi mielestäni olla turkki, kodittomillakin, jotta niillä olisi lämmin.
Naapurini aikoinaan vittuili minulle siitä kun kävin tupakalla ulkona turkki päällä, jotta en palelisi sen muutaman minuutin aikana, no jatkoi vittuiluaan joten  ajattelin pistää siinä sarvet päässä sitten hiljaiseksi ko ihmisen. Vaihtelevasti kävin kolmen erilaisen turkin kanssa tupakalla, oli hiljaa sen jälkeen kun sanoin jättäväni sen vaki-tupakka-turkiksi sen vanhimman.
Turkeista puheenollen, ne pitäis oikeesti pistää CM myyntiin halvalla, jotta kaikki sen saisivat talveksi käyttöönsä. Paitsi tietysti eläinaktivistit.
Näin meitä lokeroidaan ihan jo senkin takia minkälaisia vaatteita käytämme, miltä kotimme näyttää.
Lokeroin minäkin ihmisiä, jokainen meistä sen tekee.

 Mä kuulun varmaan siihen vittumaisten ihmisten lokeroon. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti