sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Joulu oli ja meni, arki tulla saa.

Joulu on ohi, ainakin meidän mielestämme, tosin juu on niitä ihmisiä jotka aloittavat Joulun koristelun jo marraskuussa, jatkaen Joulua pitkälle tammikuuhun.
Olipas rela Joulu kaikin puolin, hyvää ruokaa, juomaa, lahjoja ja hyvää mieltä. Hyvän mielen voi moni mieltää monella tavalla. Meillä oli erään naisen toimesta, joka ei perheeseemme kuulu, oikein rattoisa sunnuntai. Itseasiassa tämä tietty nainen järjestää hupia oikeastaan ihan mihin vuodenaikaan tahansa omilla toimillaan, joita hän itse ehkäpä pitää ihan järkevänä ja voihan niin tietenkin ollakkin, mutta muille ne asiat ovat ihan pihalla olemista, ikävä kyllä.

Anyway, lunta taas tullut ihan riittämiin, Kultsu joutui jopa käymään katolla tänään hieman taiteilemassa, juujuu ilman turvavaljaita tietenkin. Eihän nyt raavas mies tarvi mitään helvetin valjaita, kunhan lumet tulee pois katolta se on pääasia, vaikka itse tulis alas vaikka pää edeltä, eix niin.
Huomenna voisinkin itse ulkoiluttaa itseäni lumitöiden merkeissä, paitsi jos ulkona on pakkasta yli 10 astetta, tai jos lunta tulee taivaan täydeltä, tai jos tuulee, tai... Noh, kasvihuoneen katolta ainakin on lumet pudotettava, se vissiin olis mun duuni, oli keli mikä tahansa.
Kantaiskohan lumet vaikka naapurin puolelle? ? :)

Tämän lyhyen Joulun aikana on ollut aikaa viettää aikaa netissäkin, itseasiassa katselin tuossa tuttuja ja vanhoja kouluaikaisia kavereita "naamassa". Osa heistä oli muuttunut melkein tuntemattomaksi, osa taas oli hyvinkin tunnistettavissa. Tosin enpä itsekkään ole enää se 45 kiloinen nuori. Heh.
Huippua kuinka ihmiset muuttuu vuosien vieriessä, mitä silloin opiskeluaikana suunniteltiin ja kuka halusi tulla miksikin, onpa varsin mielenkintoista, kuinka mieli heittää täysin murkkuiän suunnitelmista aikuiseksi tulemiseen.
Eipähän minustakaan tullut "kyläkaupan-tätiä" joka myy tiskin takana maitolitroja :).
Ei näyttänyt eräästä kouluaikaisesta kaveristanikaan tulla näyttelijää "hollywood leffoihin" eipä näyttänyt siitä toisesta tulleen lentoemoakaan.
Näin se aika meitä kuljettaa.

Jouluun palatakseni, meillä tosiaan oli hyvä Joulu, Mandi oli se kaikkein uteliain lahja-bongari. Ja tais saada lahjansa ihan oikeaan osoitteeseen, olivat sen verran mieluisat näköjään kaikki. Mandi sai itseasiassa oikein hienon takin, vaaleanpunaisen prinsessa rotsin, antaa pukea sen tosi nätisti päälle ja ilmeisesti se on mukava päällä, koska ei ahdistu siitä millään lailla.  Ja Henry sai tädiltään, serkultaan, ja mummultaan Wiin, ja paljon pelejä siihen. Huh kuinka koukuttava tuo vekotin onkaan. Itse sain jo käteni kipeäksi nyrkkeillessäni.
Onneksi on viikko lomaa joten voi vaikka mäiskiä tennistä ja pesistä. Jos siinä Joulun 1 kg saisi pois, mikä kertyi vyötärölle.
Tosin loman aikana on muutakin tekemistä paljon, ja menoja. Kumma juttu kun ne lääkärit ja muut hässäkät tahtoo aina loman ajalle kertyä.

Tosin 3 pvä tammikuuta menen sitten nielemään letkua, voi helvetti mähän olen nyt jo kauhusta kankea, oikeastaan ollut jo pari viikkoa kun tuon olen tiennyt, mitä tapahtuu 3 pvä. Onneksi saan esilääkkeen vähän rauhoittuakseni, ja yritetään sillä välttää se, etten saisi stressistä johtuvaa  menierikohtausta. Täytyy vissiin ottaa enkeli-trippi ajatuksiin tuolloin.
Että positiivista värähtelyä kaivataan 3 pvä ja paljon, ja varmaan olis kiva saada sen jälkeenkin positiivista "fibaa" niin kauan että tulokset selviää :(.

Mut hei, kaikille hauskaa loppuvuotta, ei saa liikaa häpätä, ettei käy hullusti......

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti