lauantai 4. joulukuuta 2010

Joulunaluselämää

Miten musta tuntuu, että kone on käynyt hitailla jo pari viikkoa.
Yrität mihin tahansa "kauppasivustolle" on valmista tökkimistä. Ilmeisesti jengi on "jouluostoksilla" sankoin joukoin joten siitä syystä  "tilapäinen häiriö yhteyksissä" on joka sivuston tervetulotoivotus, tai "yritä myöhemmin uudelleen" houkuttelee avaamaan ko sivuston ehkäpä kerran jos toisenkin, toivossa, josko saisin tietoa jostakin tietystä tavarasta hieman enemmän.
Ei sovi meikäläiselle tuo "jonottaminen", joten ehkäpä huomenna suunnistankin kauppaan ihan livenä ja suoritan vielä viimeiset tarvittavat lahjusostokset.
Vanhan perinteen mukaan on tietenkin jo kaappiin kertyneitä "lahjuksia" jo annettu eteenpäin lahjojen saajille.
Tyttäreni on saanut osan omistaan, lapsenlapseni on sanut jo osan, poikani on myös jo osan saanut. Tänään kuitenkin sattui se harmittavin juttu. Olemme Kultsun kanssa jutelleet jo pitkin syksyä, josko ostettaisiin tyttären perheelle SodaStream, kun sielläkin menee sitä hiilihappopitoista juotavaa aika paljon. Ja tiedän että tyttäreni on himoinnut ko laitetta jo suht pitkään tuolta meidän keittiön pöytätasolta.  Pakko oli aamulla teksti laittaa mahtaako heillä jo kyseinen laite olla hankittuna. Juu ei ole, mutta haluaisivat paikallisesta TT:stä ostaa. Voi helvetti, paljastus oli pakko tehdä, Pukki tuo laitteen älkää ostako. Kultsuakin harmitti,  kun paljastus oli tehtävä. Taitaa kuulua Joulunhenkeen, että paljastuksia tulee tehtyä.
Kelatkaa, moni joutuu pikkujoulujenkin jäkeen tekemään paljastuksia............

Liekö tämä Joulun tulo on saanut taas jälleen kerran meikäläisen innostumaan kauheasti kaikesta uudesta esim uusi sohva on pakko saada ja juuri ennen Joulua.
Ruokailuhuoneeseenkin olis kiva saada uusi pöytäryhmä, juu-u ja ennen Joulua.
Verhotkin olis kiva uusia, joopa joo, ennen Joulua. (verhofriikki, jolla on jokaiseen ikkunaan 6:det eri verhot, kun mielestäni verhoja pitää oikeasti olla paljon, ei mitään helvetin pitsihökötyksiä, vaan yksinkertaisia ja yhteen sopivia)
Huoneissa on pakko vaihtaa järjestystä, siis ihan pakko, ennen Joulua.
Voi helvetti sentään, aina siis oikeasti AINA  tämä samainen juttu toistuu juurikin muutama viikko ennen Joulua. Painaa vaikka yön läpi että saa oman tahtonsa läpi.
Sairasta.?.
Jos ei keritä ennen Joulua uusimaan ruokailuhuonetta, ainakin käännän pöytäryhmän sitten toisin päin, siinä ei kauaa mene, vaikka sitten ihan vaan kostoksi itselleni.
Ja tuon vanhan sohvan sitten vaikka "pikapäällystän", senkin teen ihan vaan kostoksi. Ja joka vuosi päätän että ensi vuonna sitten EN ENÄÄ......

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti