perjantai 11. toukokuuta 2012

Kesää odotellessa



HipHei

Aikaa kulunut liian paljon, enhän mä osaa edes enää mitään kirjoittaa. Kiirettä on pitänyt taimien kanssa, ja laiskuuttakin mahtuu joukkoon, väsymystä, ja väsymystä.
Eihän tää enää mene edes kevätväsymyksen piikkiinkään :(

Jätkät ovat liimautuneet nyt muutaman illan aikana olohuoneen sohville kyttäämään lätkää.
Ja huutavat. Ja Mandi metelöi tietenkin siksi kun jätkät metelöi.
No tunnustan tietenkin, kyttään mäkin aina alta kulmieni....
Ennen olin huomattavasti kiinnostuneempi lätkästä kuin nykypäivänä, aikoinaan opiskeluaikoinakin mun piti erikseen kysyä oikein lupa asuntolanvalvojalta että saan hiljaisuuden jälkeen kytätä matsit. No joo, se siitä hiljaisuudesta sitten kun itsekseni metelöin ja meuhkasin. Varoitushan siitä sitten tuli. Ja loppujen lopuksi ulkoistaminen asuntolasta, mutta onneksi pääsin "hyyryläiseksi" oikein mukavan pariskunnan luo, äitini enon ja hänen vaimonsa luo. Lämmöllä muistelen sitä aikaa.

Ennen oli jääkiekko mielestäni "puhtaampaa". Jokainen voi mielessään miettiä mitä tuolla lauseellani tarkoitan.

Kasvihuone alkaa pikkuhiljaa saamaan asukkaita. Nyt on persilja ja basilika pärjänneet vallan mainiosti.
Tomaatti sai shokkihoitoa, poltti sitten kauniit vihreät lehtensä liiallisessa auringossa, mutta punastutti herkulliset tomaattinsa valmiiksi. Huomenna salaatti kylvöön, ja krassit, niidenkin kukat ovat syötäviä. Kurkkua ei voi vielä viedä kasvikseen, tosin taas, vaikka kylvin muutaman viikon myöhemmin kuin viimevuonna, näköjään pukkaa jo kukkaa.
Chili on saanut hurjan kasvupyrähdyksen täällä sisällä ja ihan ilman lannoitteita, ja siemenestä ihan itse kasvatettu. Nam

Tarjosin tyttärelleni myös taimia parvekkeelleen, mutta kuulemma tappais ne jokatapauksessa kuivuuteen, joten kurkkusato luultavasti tulossa hyvä. Kurkkukasviksen paikkaa vaan on siirrettävä.

Jatketaan kesän odotusta, surffailen ihailemaan tassuammetta, jota odotan saapuvaksi terassille kesäksi, jotta pääsen nauttimaan aamukylvyistä lintujen mekastaessa, ja oravien tapellessa.

Nautitaan tulevasta kesästä, tätä kesää olen odottanutkin........... hurjasti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti