tiistai 24. toukokuuta 2011

Lainauksia, tarkistuksia, politiikka?

Tässä seuraavana lainaus erään iltapäivälehden jutusta. Jossakin postauksessani puhuin äänestämisestä ja kansan kusettamisesta. Sain kirjoituksestani kommenttia ihan suullisesti,  kuinka uskallan julkisesti kirjoittaa kansan kusettamisesta.
- Suomessa saan sanoa mielipiteeni, ja kuinkas sitten kävikään, julkisesti tai ei, kansalaiset mollaavat ja vittuuntuvat joka helvetin kerta vaalien jälkeen paskan jauhantaan. Ja ihan oikeasti, kuka on niin naiivi että uskoo ehdokkaiden kaikki puheet ja lupaukset?
Jos joku väittää että aina puhuu totta, on sekin paskanjauhantaa.
 Vastaukseni ei ilmeisesti tyydyttänyt kanssa- keskustelijaani, koska hän oli hyvin tyytymätön.
Minä sen sijaan olin todella tyytyväinen, osaksi siitä syystä, että uskallan sanoa mielipiteeni ja toisaalta taas, että suullisesti palautetta tulee.


Perussuomalaisten kannattajat pettyivät Timo Soinin puheisiin Portugalin tukemisessa.
Timo Soini sai häntä äänestäneet suuttumaan.
Timo Soini sai häntä äänestäneet suuttumaan. (MEERI UTTI)
Kysymys: Voiko perussuomalaiset olla mukana hallituksessa, joka lisää tukea velkamaille?
Soinin vastaus Ylen haastattelussa 18.3.2011: "Ei voida. Se on aivan selvä. Nyt pitää murtaa vanhojen puolueiden ylivalta."
Soini Iltalehdessä 29.4.2011: "Ei semmoinen ole mahdollista, että otetaan asento, mikä oli ennen vaaleja."

Se niistä vaaleista ja ne oli ja meni jo, nyt mennään näillä eväillä mitä on kansa "valinnut", katsotaan suunta mihin päin lähdetään....

Mutta toisaalta aika paljon on tullut mietittyä että mihin oikeasti mennään tulevaisuudessa.
Paljon saa lukea lehdistä ja erinäisiltä nettisivustoilta kaiken maailman uskonnoista ja niiden "alalahkojen" toiminnasta, synnin puhdistamisesta, elämäntavoista, sen ikuisen sädekehän saamisesta.
Natsismi nostaa taas päätään. Erilaiset "isänmaalliset" lahkot tunkeutuvat milloin mistäkin välistä.

Hohhoijaa. Vettä tulee kuin Esterin perseestä, joten tänään on ollut pakkoloma-ilta pihahommista.
Kuivausrumpu pyörinyt taukoamatta, pesukone samoin, silitysrauta on käynyt kuumana milloin minkäkin paidankauluksen yllä.
Että olkaa hyvä vaan sähköyhtiö.
Toi kuivausrumpu vie ihan helvetisti loppujen lopuksi sähköä, tosin ei tarvinut kodinhoitohuoneessa talvella pattereita päällä ollenkaan. Siis hyötyäkin oli.

Kohta alkaa koululaisten kesäloma, huomaa selkeesti kuinka meidän kohta 11 v jätkä käy övereillä. Jännitystä ilmassa todistuksen muodossa, viimeisiä kokeita, kirjojen tarkistuksia......
Noh, josko jätkä rauhottuis, kun viedään Claptonin keikalle parin viikon päästä. Toivottavasti kesällä on paljon mielenkiintoisia keikkoja, että Henry pääsee irrottelemaan.

Lopputarkastus häämöttää, tänään sain rakennustarkastajan haaviini, joten aika ja paikka on sovittu treffeille. Tiukka setä, joka on allerginen koirille, sanoinkin että noh, sun ei sitten tarvikkaan sisälle tulla, kirjoitat nimen vaan pöytäkirjaan.
Ei meinaan oikein ymmärtänyt huumoria. Voi helvetin kuustoista.

Hei hulinaa, odotellaan lämmintä ja seesteistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti