maanantai 26. syyskuuta 2011

Kyllä jaksaa taas tökkiä...

Niin, otsikkohan sen jo kertoikin.
Mutta ehkäpä avaudun nyt kuitenkin Teille silläkin uhalla, että et enää ikinä, ikinä, ikinä edes vilkaisekkaan näitä sivuja, arvaa mitä, ei se mua haittaa...

Viimeaikoina on sattunut ja tapahtunut todella paljon asioita, jotka saavat hämmennyksiin tälläisen moottoriturvankin.
Nimenomaan siitä syystä, että ihmettelen ihmisten ajatuksenjuoksua, niin naisten kuin lastenkin, ja miesten. Mutta kuinka on nenäni eteen tulla tupsahtanut enemmän näitä naisten tölväilyjä?
Aikuisten naisten, jotka ovat - noh, ammattinsa valinneet ja ovat - miten sen nyt kauniisti sanoisin, kovin tietäväisiä omaan ammattiinsa liittyvistä asioista... juu-u, niinpä niin, mutta käyttäytyvät normaaleissa asioissa ihan päin vittua.
Odotetaan että joku muu tekee tietyt asiat ettei itse vaan tarvitse rikkaa ristiin laittaa.
Tai oletetaan että se oma ammatti on paljon tärkeämpi ja korkeampi, kuin se toinen, vaikkakin kyse olisi samasta ammatista.
Tai aliarvioidaan jonkun toisen ammattia.
Siistijät on tässä kohtaa hyvä esimerkki, joskus aikoinaan olen nähnyt kun lattialle on räkästy kunnon knööli, ja perään sanottu et siivoojat on sitä varten et ne siivoo.....
Joo totta on tuokin, mutta tahallinen teko on paskaa, ja aliarvioiminen vielä enemmän paskaa.
Mun luonteellani ei sovelluttais siistijäksi, tunkisin varmaan saatana mopin nenän kautta kurkkuun.

Kävin erään kaupan yleisessä toiletissa lauantaina, siinä pähkäillessäni ja arpoessani mihinkähän luukkuun ilkeän  mennä, saapui ovesta purjehtien nainen noin 45 - 50 v. Meni ensimmäiseen vapaaseen piltuuseen, kusta losotti, ja lähti melkein saman tien kuin tulikin. Nopea kusi, etten sanois.
MUTTA MUTTA------- hyi helvetti, ei vetänyt, ei pessyt käsiä.............................................
Ai että teki pahaa mennä ostoksille sen akan jälkeen.
Siis oikeesti, miten voi vanhemmat lapsilleen mesota käsien pesusta, kun ne ei itsekkään huolehdi niistä tietyistä tärkeistä asioista?
Niistä asioista jotka kuuluu ihan normaaliin juttuun, ja mistä ei edes pitäis sanoa.
Vessan vetäminen ehdottomasti kuuluu niihin asioihin mitkä kuuluu tehdä. Ja käsien pesu. Aikuisillekkin.
Ja mikä saa ihmiset, naiset, jättämään ne lounaspaskansa rippeet vessan pönttöön?
Voi vittu että ollaan hukassa ja pahasti, ja tälläisiin asioihin ei kiinnitetä huomiota, mutta johonkin saatanan toisarvoiseen jaksetaan paukuttaa päivä kausia.
No meitä on moneen junaan, osa jää ikävä kyllä asemallekkin.

Aikoinaan kun tein tarjoilijan hommia nuorempana,  jo silloin  jaksoin ihmetellä kuinka naiset osaavat sotkea paskahuusin pahemmin kuin miehet.
Että onko se loppujen lopuksi kuitenkaan sitten niinkuin se eräs tv-sarja huonosti käyttäytyvät miehet, pitäisikö se ollakkin - huonosti käyttäytyvät naiset?

Ei ei ei mulle ole munat kasvaneet, en minä siksi naisia morkkaa, mut kun nyt vaan on tullut vastaan asioita joita naiset jättää jälkeensä, joita ihmettelen, ja jotka naisten pitäis ihan oikeesti tajuta.

----------------------------------------------------------------------------


-pieni poretabletti, killutteli veessä
-pieni poretabletti, juomana on eessä
-sen kurkkuuni kohta mä kulautan,
-sillä kipuni taisvaaseen mä hulautan.

No niin siinä mun pikku pilleribiisi.
Nyt vaatii kipuun panacodia. Paska juttu.

sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Family-sessions-Tattoo

Jätkät lähti fisustamaan. Aika hauskaa sinänsä, kalaa kun meillä ei hirveästi mene.  Mutta saavat viettää aikaa yhdessä, mikä on tärkeää.
Me jäätiin Mandin kanssa ihan kaksin, tosin täytyy kohta laittautua, ja lähteä viemään äiti kauppaan. Tänään on muutenkin menopäivä, tai oikeastaan iltapäivällä on häppeninkiä.
Tänään on siis se päivä, jolloin Teija saa merkkinsä. Olen luvannut Teijalle maksaa tatuoinnin, silloin jo aikoinaan, mutta vasta nyt on tullut aika se ottaa. Teija saa merkkinsä Kultsulta ja minulta synttärilahjaksi. Toivottavasti saa hyvälaatuisen, niitä kun on vaikka minkälaisia kuvia ja tekijöitä.

No niin siinä eilinen postaus-tynkä.
Kuvat on iholla, ja tyytyväisiä ollaan. Teija eritoten oli huipulla. Kaunis kuva koristaa kaunista nuorta naista.


Kaikkein parasta oikeastaan oli eilinen mielihyvän tunne, kuinka tehdä joku niin kovin onnelliseksi että kuulit vain sen kihisemisen. Kaikki olimme kovin tyytyväisiä Teijan tyytyväisyyteen. Kultsu, Janne ja minä.


Mahtava päivä kaikenkaikkiaan, aika myöhään tosin meni iltaan, mutta oli se sen arvoista. 2 viikon kuluttua Kultsu saa lisää iholleen kuvaa, ja päivitetään se ikivanha myös uudella pintavärillä.



Tässä on kuva jonka Kultsu sai eilen. Siihen tulee lisää yläpuolelle kunhan oikea kuva löytyy. Mutta 2 viikon kuluttua tulee vanhan Mikin pariksi Minni ja Mikki saa pintavärin.


Minä halusin Isäni muistoksi linnun, merkiksi siitä, että Isäni on  vapaa, jossain tulevaisuudessa tuohon alapuolelle tulee vielä toinen lintu, pienempi, ja luulisin, pari taivaan tähteä. Tuosta kuvasta vaan pois sydän ja risu.

Vasemmalle puolelle rintaani laitettiin vähän tribaali-hässäkkää ja pari kirjainta lisää ja sydän, mutta siitä en vielä kuvaa laita, koska se on vielä kesken, muutama kyynel ja vanhojen jo olemassaolevien pintaväri toivottavasti 2 viikon päästä.  Palailen sitten uusien ja ihmeellisten korujeni kanssa tänne.


Joku voi ihmetellä kuviamme, mutta ne ovat hyvin henkilökohtaisia, ja niillä on merkitys. Meille.
Juu muistan kuinka olen paasannut aiemminkin tatuoinnesta, että pitäis pitää järki päässä kun niitä ottaa, nk kännitatuoinnit on ahdistavia.
Mutta, jokainen taaplaa tyylillään.
Siis hei, en missään nimessä menisi iholleni ottamaan esim. ikuista kuvaa Kummelin jätkistä, vaikka kuinka tykkäänkin niistä, ja fanitan, ja ahmin....
Ei sillä kuvalla ihollani olisi mitään syvempää  merkitystä.




sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Talvivaraston keräilyä, niinkuin oravat....

Heh siis niinkuin otsikkokin sanoo, mulle on viimepäivien aikana tullut itsestäni yhä enemmän ja enemmän orava mieleen, kun katson kuinka ne keräilevät ja tappelevat tammenterhoista  tuossa Tinne-vainaan tammessa.
Olen kasvihuoneen antimia kuivannut, sieniä säilönyt suolaan, ja etikkaliemeen. Pakastusta, keitämistä, kuivaamista, purkittamista...... Helpommin sais kaupasta, joo tajuan. Mut siinä on juju ihan oikeesti.
Muutenkin uudistus ja puhdistusvimma jatkuu, milloinkahan se mahtaa loppua?
Tavaraa on lähtenyt ovesta ulos hurjaa vauhtia. Astioita, koneita, vaatteita, Henryn leluja, kirjoja, huonekaluja.....
Ja aina niille on joku uusi koti löytynyt, en siis ole omalta osaltani kuormittanut luontoa viemällä niitä kaatopaikalle.
Hieno fiilis. Ai niin ja mahtavia löytöjä on tullut eteen vinyylilevyjen muodossa, kuin myös valokuvien, kaikkien ihmeellisten juttujen varastoimisella ilmeisesti on  jokin tarkoitus, heps älkääs nyt ei mulla sentään jogurtti - viilipurkkeja ole kaapeissa.

BB tuli jälleen. Niitä on mahtava katsoa aina välillä, melkeinpä se putous jakso on aina kytättävä. Mutta minulla on eräs sukulainen joka ehdottomasti tahtoo 24/7, ja jos missaan jotakin, saan ihan takuusti tietää mitä on tapahtunut.
Jotkut sanovat että ei missään nimessä katso kyseistä ohjelmaa, vaikka sitten tirkistelevät salaa, ja tietävät  kuitenkin tapahtumia. Suomalaisen perisynti, salassa kytätään, mitään ei tunnusteta.
Mä katson ihan mielenkiinnosta, millaisia tyrkkyjä on tulossa tulevaisuuden juontajapesteihin. Kuka lähtee nakukuviin ja myy itsensä HYMY-lehdelle. Kenessä on ainesta siihen....
Ensimmäisen kauden Perttu ei pahemmin ole roikkunut hömpänpömpässä.
Mutta onhan niistä muista kausista siinnyt vaikka mitä...

Onkohan kaikki insinöörit samanlaisia. Ajattelin vaan, kun tapasimme tuossa mennä viikolla "insinöörin" jolla oli hukassa kaikki, siis ihan kaikki. Paperit, joita olis luullut olevan mukana, ei ollutkaan, hänen omat mokansa olivatkin yhtä`äkkiä meidän vikoja, meidän syytä, eikä jakeluun insinöörille mennyt millään se että hänen itsensä olisi pitänyt huomata kirjoittaa ja allekirjoittaa erinäisiä papereita, eihän se meidän vika voi silloin olla, onneksi meillä itsellä on paperit missä on hänen nimikirjoituksensa. Kyse oli siis vain toisesta paperista toiseen kirjaus hänen käsialallaan ja nimikirjoituksellaan, mitä hän ei ole laiskuuksissaan sitten kuitenkaan tehnyt, mutta kuitenkin tyhmänä inttää meille että miksi sitä ei ole tehty....
Jos ja kun hän tajusi oman mokansa, oli se tietenkin kostettava, pieni savikasa on liian lähellä talon nurkkaa. Voi vittu, kävis katsomassa kuinka moni päästää saunavetensä suoraan maastoon, ja mitä muita virityksiä mistäkin löytyy.
Mä lapioin sen saatanan kasan itse siitä pois, mutta haen ihan vaan vittuillakseni lisäaikaa 3 vuotta.
Voin heittää vaikka lapiollisen päivässä, ai mutta sitten kyllä jo kolmessa vuodessa tulee mentyä jo Tinne-vainaan puolellekkin.

 Ja mehän ollaan haettu luvat kunnasta kaikille, jopa kasvihuoneet on luvalliset meillä kun on täällä sen verran utelias ja kateellinen naapuri, joka vinkuu kaikesta, ikävä kyllä, aloitti sen jo silloin kun ostettiin tämä paikka, 12 v sitten. Kukaan muu ei saa tehdä mitään, mutta hän  saa tehdä ihan mitä huvittaa ja ihan milloin huvittaa. Siitä kaikesta vois vaikka kirjoittaa kirjan, siitä tuliskin hyvä vitsikirja, joka kutkuttais nauruhermoja ja todellakin pidentäis ikää, nauruhan pidentää ikää. Pieni esimerkki; haimme rakennuslupaa, no, siitähän piti valittaa, tottakai. Jopa hallinto-oikeudessa naureskeltiin valitus-syille, puita ei saa kaataa, rakennusaikaiset koneet häiritsevät heitä, pitkäkestoinen projekti > tottakai mehän pidennämme ja rakennamme hartaudella ihan vaan vittuillaksemme, heidän tienpuoliskollaan ei tarvinnut isojen koneiden notkua, siirsimme tontille tulevan sisäänkulun parempaan paikkaan, puut olivat mätiä, ei niistä saanut edes polttopuuta. Mutta tilanne on toinen nyt. Heillä käy säännöllisesti "rekkamies" joka murtaa jatkuvasti meidän puolella tietä olevaa ojaa, siitä vaan, ei ole minun syyni jos keväällä vedet valuu tien yli toiselle tontille.
Siinä onkin taas tärisemistä, heh.
Mutta oneksi olen oppinut elämään niin että en näe mitä toisilla tonteilla tapahtuu, ei kiinnosta, oli tapahtuma mikä tahansa.

Tälläistä täällä. Poitsu on ollut tosi huonossa kuosissa viikon, kuumetta, yrjönnyt,  paskonut....
Toivottavasti palautuu ensi viikoksi.

See You Folks